INOVA uitgelicht

  • 3281.jpg
INOVA is een organisatie voor educatie, sociale activering, (re)integratie, inburgering en vluchtelingenhulp. INOVA is een stichting met een onafhankelijk bestuur.  Ons team bestaat uit 9 medewerkers met verschillende culturele achtergronden. Een groot aantal vrijwilligers is ons daarbij behulpzaam. Wat wij doen
  • Informatie over inburgering: we informeren inburgeraars over hun rechten en plichten en bieden hen een standaard-traject of een aanbod-op-maat aan. Ook verzorgen wij de werving en selectie van inburgeraars voor bedrijven.
  • Cursussen, trainingen en maatschappelijke begeleiding: Voor volwasssenen, nieuwkomers en vluchtelingen hebben we een breed aanbod van cursussen, trainingen (zie de pagina "Cursussen en trainingen" op deze site). Ook bieden we allerlei diensten, zoals spreekuren, voor de verschillende doelgroepen.
  • Toetscentrum: Gediplomeerde examinatoren nemen examens af, zoals het praktijkdeel van het inburgeringsexamen, de toets ‘startcompetenties' voor inburgeraars en niveautoetsen voor tweede-taal-leerders.
beoordeel bedrijf
★★★★
5 stemmen

bedrijfsgegevens

adres
Kwakelkade 21c, , 1823 CL
telefoon
072 – 515 9483
fax
072 – 515 5420
e-mail
kaart