Vacatures bij de Overheid

Jobvizier vacatures RSS feed
Jobvizier vacatures
 1. Voor het op poten zetten van onze projecten en het beheer van onze vastgoedportefeuille zijn we op zoek naar een ijzersterke projectleider die niet wakker ligt van een beetje werkdruk. Je voert gesprekken met gemeentes, architecten, onderzoeksbureaus en aannemers.

  Je overlegt, plant, bestelt, stuurt aan en bewaakt. Jij zorgt ervoor dat de plannen die we maken ook echt werkelijkheid worden. Geen job voor dromers dus. Unreal for real.

  Bij Sleeping Beauties hebben we alles alvast goed voor je geregeld. Je salaris, je werkplek in Utrecht, een auto van de zaak, afwisseling, leuke collega’s… iedereen belooft het je, wij maken het waar! Kom gewoon eens praten en vertel ons waarom jij de real estate pro bent die wij zoeken.

  Sleeping Beauties ontwikkelt, beheert en verhuurt vastgoed op misschien wel de mooiste plekjes in Utrecht. Winkels, horeca, kantoren, woningen, appartementen; you name it, we do it. Maar dan wel op onze eigen manier. Wij creëren levendige communities voor echte mensen, met echte ambities en realistische dromen. En daar kun jij ons bij helpen…

 2. In verband met onze snelgroeiende organisatie zijn wij op zoek naar uitbreiding van ons team. We zoeken hiervoor een Commercieel Medewerker Binnendienst. Jij bent verantwoordelijk voor de binnenkomende telefoontjes & e-mails en je helpt onze klanten op weg bij het kiezen van het juiste groendak. Je zorgt dat orders worden besteld en dat de planning voor de leveringen en installaties up to date is. Verder zorg je voor onze social media kanalen.

  ANOTHER DAY AT THE OFFICE
  Geen idee hoe jouw dag er uitziet! Hij begint in elk geval met een verse kop koffie op ons kantoor in Utrecht. Vervolgens start je de computer op en zal de telefoon ook vanzelf gaan rinkelen. We houden van adequaat en snel reageren op de vragen van onze klanten. Just go with that flow & Make Holland Green Again.

  Je kunt snel schakelen: bellen, mailen, plannen & overleggen.
  Met je manager, met gemeentes over subsidies, met onze klant, met onze kweker en met onze installateurs.

  Lunchen is een sociaal moment, dat doen we met elkaar op kantoor, vers brood, fruit en beleg. Geen bammetjes mee van thuis, gewoon lekker aanschuiven.

  Wij zijn op zoek naar goedlachse en creatieve medewerkers die sterke affiniteit hebben met (online) verkoop. Je bent ervaren in gebruik van diverse softwareprogramma’s. En je bent communicatief zeer vaardig en zelfstandig.

  Klantcontact hebben wij zeer hoog in het vaandel staan: de klant, no matter what, is altijd koning.

  Je bent bij voorkeur woonachtig in Utrecht of directe omgeving zodat je met de fiets naar ons kantoor kunt komen. Het betreft hier een parttime functie (circa 24 uur per week).
  Een gedeelte van de uren thuiswerken behoort tot de mogelijkheden in deze functie.

  Door middel van een uitgebreid onboarding programma brengen wij jou alle noodzakelijke kennis bij over sedum en groendaken zodat je na enkele weken zelfstandig kunt acteren in deze commerciële functie.

  TOPGROEN is een jong & groen bedrijf met als doel om zoveel mogelijk vierkante meters dak in Nederland en ver daarbuiten groen te maken. We leveren in heel Nederland en indien gewenst installeren we ook door heel het land met onze eigen mensen. Wij doen dit met veel passie en enthousiasme en dit zorgt ervoor dat ons model inmiddels een groot succes is gebleken.

 3. Het betreft hier een buitendienst functie waarin je o.a. verantwoordelijk bent voor:

  • Het installeren van CNC machines / robots op klantlocatie
  • Diagnose, herstel en onderhoud werkzaamheden aan CNC draaimachines en bewerkingscentra
  • Het oplossen van storingen aan de diverse machines bij klanten
  • Concrete bijdrages leveren aan technische oplossingen voor onze klanten
  • Zorgdragen voor alle administratieve werkzaamheden (rapportage klantbezoeken)
  • Op- en afbouw van machines en accessoires voor beurzen en/of showroom

  • Afgeronde mbo-opleiding richting techniek
  • Bij voorkeur enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie
  • Zelfstandig en klantgericht kunnen werken
  • Kennis van Fanuc, Heidenhain en Siemens zijn een prè

  Wij bieden:
  Uitdagende rol als engineer bij een toonaangevende leverancier van CNC machines en robots, informele werkomgeving met voldoende doorgroeimogelijkheden. Uiteraard een aantrekkelijk salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je krijgt o.a. direct een vast contract plus een auto van de zaak.

  Dymato opgericht in 2004 is een dynamische organisatie en succesvol leverancier van een aantal toonaangevende merken metaalbewerkingsmachines en collaboratieve robots. Dymato wordt gekenmerkt door korte communicatielijnen en een informele werksfeer.
  Ons deskundig team draagt zorg voor het complete proces van advisering, financiering, verkoop, opleiding, installatie en service. Persoonlijk contact staat bij ons voorop.

  Dymato wordt als vooraanstaande vertegenwoordiger door de fabrikanten van machines ook betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe technologieën. Dit heeft al geleid tot diverse internationale erkenningen voor Dymato.

  Met ons leveringsprogramma, de know-how van productietechnologie, uitstekende faciliteiten en het streven naar perfectie in de dienstverlening, heeft DYMATO in de markt een belangrijke positie ingenomen.

 4. Voor het verder uitbouwen van onze business unit Beheer & Verhuur zoeken we een ervaren en wakkere leider, die wel weet hoe je een team van ambitieuze specialisten scherp houdt en nóg beter maakt.

  Als eindverantwoordelijke kun je tegen een stootje, zie je kansen en ben je commercieel en financieel sterk onderlegd.

  Je staat open voor je team, denkt mee, pakt aan, controleert en stuurt bij. Op een empathische, eerlijke en duidelijke manier. Zonder poespas. Net als wij.

  Bij Sleeping Beauties hebben we alles alvast goed voor je geregeld. Je salaris, je werkplek in Utrecht, als het nodig is een auto van de zaak, afwisseling, leuke collega’s… iedereen belooft het je, wij maken het waar! Unreal For Real.

  Kom gewoon eens praten en vertel ons waarom jij wakker geschud werd toen je deze vacature las.

  Sleeping Beauties beheert en verhuurt Short Stay en Long Stay appartementen op misschien wel de mooiste plekjes in de Utrecht. Voor een maand of langer; wij zorgen ervoor dat het onze huurders aan helemaal niets ontbreekt. Wij creëren op steeds meer plekken levendige communities, waar iedereen zich thuis voelt en waar iedereen kan floreren. Een thuis voor echte mensen, met echte ambities en realistische dromen. En daar kun jij ons bij helpen…

  Voor meer informatie over het bedrijf kijk op onze website: www.nohassle.nl
  H.C.A – No Hassle is onderdeel van Sleeping Beauties en zal in de komende maanden ook qua naam en huisstijl overgaan naar Sleeping Beauties. www.unrealestates.nl

 5. De werkzaamheden voor de Teamlead Controls bestaan o.a. uit:

  • Het beoordelen en coördineren van binnenkomende en bestaande projecten.
  • Het verzorgen van de technische specificaties van projecten.
  • Projecten uitvoeren volgens de bestaande controls architectuur en bewaken van de kwaliteit hiervan.
  • Je stelt werkwijzen, methoden en technieken op ten behoeve van de op te leveren installaties en projecten.
  • Opzetten en bewaken van de afdelingsplanning op basis van de afgesproken project-milestones
  • Je geeft functioneel leiding aan het team bestaande uit PLC, Hardware en Electrical engineers en je draagt inhoudelijk bij aan het op te leveren resultaat.
  • Het als verbinder acteren op de afdeling en tussen andere afdelingen in de verschillende vakdisciplines.
  • Het actief mee programmeren van PLC’s, controls en andere applicaties.
  • Adviseren over nieuwe concepten van processen /productiesystemen.
  • Het uitvoeren van onderzoeken naar de verbetering van bestaande productiesystemen en het ontwikkelen van nieuwe klant specifieke productiesystemen.
  • Het begeleiden van PLC/Electrical engineers en ervoor zorgdragen dat kennis in de organisatie geborgd wordt.

  • Afgeronde HBO opleiding richting Industriële Automatisering, Mechatronica en/of Elektrotechniek
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring
  • Ruime kennis van verschillende methoden en technieken bij het toepassen van PLC-besturingen.
  • Kennis van meet- en regeltechnieken en servosystemen
  • Ervaring met CNC-aansturing is een pre
  • Ervaring met veiligheidsborging tussen mens en machine op PLC-niveau is een pre
  • Ruime kennis van marktaanbod sensoren en actuatoren
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Zelfstandigheid

  Hoe gaan we verder? Dit is wat wij je bieden:

  • Een uitdagende baan in de top van de industriële automatisering/robotisering
  • Werken vanuit een modern nieuw kantoorpand met prima faciliteiten
  • Continue innovatie en groei, voor jouw persoonlijk en als bedrijf
  • Samenwerken met leuke collega's uit veel technische vakgebieden
  • Korte lijnen, informele sfeer, dynamische omgeving
  • Leuke borrels en teamuitjes en voor de fanatiekelingen bijvoorbeeld wekelijkse bootcamp op het werk
  • En natuurlijk een goed salaris

  Wij zijn een systeemintegrator en leveren over de hele wereld hoogwaardige geautomatiseerde las- en snijoplossingen aan onze belangrijkste industrieën: scheepswerven, offshore en staalconstructie bedrijven. Door onze intelligente robotoplossingen voor las- en snijprocessen te implementeren, kunnen onze klanten op de meest efficiënte en effectieve manier in enkelstuks (non-repetitive) productie produceren!

  Met vestigingen in Nederland (hoofdkantoor), Japan, Singapore, China, de Verenigde Staten en Denemarken ondersteunen wij onze klanten over de hele wereld.

  Werken als Teamlead Controls bij KRANENDONK betekent werken in een dynamische, competitieve, internationale omgeving met hoogwaardige productieoplossingen en veeleisende klanten. Als Teamlead Controls maak je deel uit van een enthousiast Controls team met collega's over de hele wereld.

LOCATIE

Zekeringstraat 17a
1014BM Amsterdam

TELEFOON

084-8690978

K.v.K: 54620627 IBAN: NL45INGB0006718885 BTWnr: 851375169B01