Vacatures bij de Overheid

Jobvizier vacatures RSS feed
Jobvizier vacatures
 1. Hoe ziet jouw dag eruit?

  Op maandag start je de week met een teammeeting, waarin de sprint planning wordt besproken. Je noteert jouw taken en kiest je prioriteiten voor vandaag. Je begint met het programmeren en testen van simulaties in RobotStudio. Jij zorgt ervoor dat de stiffeners met een pick-and-place robot op de juiste posities worden geplaatst. Een collega belt je tussendoor op en vraagt om hulp. Je trekt je werkschoenen aan en loopt naar de assemblagehal. Na het bekijken van de technische specificaties, blijkt de oplossing eenvoudiger dan verwacht. Je past deze toe en zorgt ervoor dat de machine gereed is voor de Factory Acceptance Test die jij volgende week zult uitvoeren samen met de klant.

  Na de lunch richt je de HMI in volgens de wensen van de klant. Het kan gaan om het instellen van scherminhoud, knoppen, waarschuwingsberichten en andere aspecten van de gebruikersinterface. Ook zorg je voor een optimale implementatie van onze eigen RinasWeld en Arac5 software. Daarna is het tijd om de Robox, onze demo-robot, in te stellen en te testen.

  Over twee weken vlieg je samen met deze robot naar een klant in Noorwegen om een training te geven. Daarna begin je met het schrijven van een overdracht naar Customer Support voor een afgerond Goliath project. Daarin schets je een duidelijk beeld over de status van de machine. Zo! Dat is geregeld. Voor je het weet, zit de dag er weer op.
   

  •    Afgeronde hbo-opleiding (Mechatronica, Elektrotechniek, WTB of aanverwant)
  •    Kennis van ABB Robotsystemen, robots, robotica is een pré
  •    Goede beheersing van de Engelse taal
  •    Bereid om internationaal te reizen
  •    Zelfstandig en communicatief vaardig

  Hbo-schoolverlaters komen ook voor de functie van Robot Application Engineer in aanmerking en krijgen een traineeship aangeboden.

  Wat kun je verwachten?

  Wat ons iedere dag weer verbindt is onze cultuur en de manier waarop we samenwerken. Een plek waar je kan ontdekken en experimenteren. En altijd kan terugvallen op anderen als je even niet weet. 
  Bij KRANENDONK zetten we mensen namelijk op de eerste plaats.

  Hier werk je samen met een team van experts, werk je elke dag met de laatste nieuwe technieken, met als doel om onze klanten vooruit te helpen. Want groeien doe je samen!
   

  Wij zijn KRANENDONK

  Traditioneel worden robots ingezet voor repetitieve taken, bij KRANENDONK maken we juist het tegenovergestelde mogelijk. Onze robotlijnen zijn ontworpen voor niet-repetitieve productie en gericht op industrieën waarbij producten nooit hetzelfde zijn. Dit opent een wereld van automatiseringsmogelijkheden voor fabrikanten.

  Ons doel is om klanten te helpen bij het verbeteren van hun productiviteit en flexibiliteit door het inzetten van geavanceerde automatiseringstechnologieën. Onze team van gedreven ingenieurs en technici werkt nauw samen met klanten om oplossingen te ontwikkelen die aansluiten bij hun specifieke behoeften en uitdagingen.

  Wij zijn een Nederlands bedrijf met dochterondernemingen in Denemarken, Japan, China, Singapore en de VS. Sinds 1983 leveren we onze robotoplossingen aan klanten over de hele wereld.

  Als robottechnologiecentrum nemen wij verantwoordelijkheid voor engineering, implementatie en onderhoud van hoogwaardige robotoplossingen. Onze hardware en software worden geheel intern ontwikkeld, waardoor onze systemen naadloos kunnen worden geïntegreerd in productiefaciliteiten.

  Wat bieden we jou?

  Word jij Robot Application Engineer bij KRANENDONK? Dan bieden we jou een baan aan in de top van de automatisering. Ons bedrijfspand in Tiel biedt alle faciliteiten wat je van een modern bedrijfspand mag verwachten. Vers fruit, koffie, thee en fris mag natuurlijk niet ontbreken tijdens je werkdag. Ook ontvang je een goed salaris afgestemd op je ervaring.

  Daarnaast krijg je een goede reiskostenvergoeding en kennen we een uitstekende pensioenregeling. Bovendien vind je bij ons ook nog eens enorm veel gezelligheid van je nieuwe collega’s. Met maandelijkse borrels, legendarische feesten, de leukste teamactiviteiten en een informele sfeer.
   

 2. Voor de Service afdeling zijn wij op zoek naar een collega voor de regio midden Nederland. Het betreft hier een buitendienst functie met veel eigen verantwoordelijkheid. Technisch ben je hardware- en softwarematig goed onderlegd en actief. Een allround functie waarin je verantwoordelijk bent voor de service, training en installatie van meetapparatuur.Productie en processen bij klanten worden steeds complexer, hier is meer data voor nodig. Smart Industry heeft jouw interesse.

  • Het onderhouden en inspecteren van meetapparatuur bij de klant
  • Het installeren en repareren van meetapparatuur bij de klant
  • Het installeren van de PC inclusief de applicatiesoftware en het verzorgen van de troubleshooting (zowel helpdesk als op locatie)
  • Het verzorgen van product trainingen aan de eindgebruikers
  • Het maken van gebruikershandleidingen en installatiehandleidingen
  • Zorg dragen voor alle administratieve werkzaamheden (rapportage klantbezoeken, kalibratie certificaten, projectinformatie, etc.)
  • Op- en afbouw van meetapparatuur voor beurzen en/of showrooms
  • Ondersteuning (hardware & software) in automatiseringsprojecten (Industrie 4.0/ IoT)

  • Afgeronde MBO opleiding niveau 4 of hoger (Mechatronische kennis)
  • Affiniteit met Industriële Automatisering en Industry 4.0 is een pré
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • In bezit van rijbewijs B
  • Goede contactuele vaardigheden
  • Enkele jaren ervaring als service engineer
  • Woonachtig in de regio midden Nederland

  Wij bieden:

  Een veelzijdige, uitdagende baan (direct een vast contract) met veel ruimte voor eigen initiatief. Daarnaast een goed salaris, auto, laptop & telefoon van de zaak.

  • Salaris circa 3500 – 4500 euro bruto per maand
  • Auto van de zaak
  • 25 vakantiedagen + 12 ADV dagen
  • Mitutoyo valt onder de CAO Technische groothandel
  • Direct een contract voor onbepaalde tijd

  Mitutoyo Benelux, is een Japanse organisatie en sinds 1934 wereldmarktleider op het gebied van industriële precisiemeetinstrumenten, variërend van kleine hand-meetinstrumenten tot zeer geavanceerde meetmachines. Met deze innovatieve en kwalitatief hoogwaardige producten richt Mitutoyo zich op bedrijven in o.a. de Automotive, Aerospace, Medical, SemiConductor en Verspanende industrie. Op dit moment bestaat Mitutoyo Benelux uit ongeveer 40 medewerkers en heeft vestigingen in Veenendaal, Enschede, Veldhoven en Melsele (BE).

  Mitutoyo biedt een totaalconcept: eigen ontwikkeling, productie, implementatie, kalibratie en zorg voor een uitstekende service. Hierdoor weet Mitutoyo zich te onderscheiden van de concurrenten. Mitutoyo bouwt voortdurend aan de toekomst met als doel: duurzame groei, klanttevredenheid en persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers. Mitutoyo Benelux heeft in 2022 een volledig nieuw kantoor in Veenendaal laten bouwen.

 3. Hoe ziet jouw dag eruit:

  Na een kop koffie, start je de dag met de wekelijkse stand-up waarbij je de lopende projecten bespreekt. Volgende week reis je naar Frankrijk omeen Artemis op te leveren. Daar verzorg je de Site Acceptance Test en zorg je ervoor dat de klant tevreden is met de behaalde resultaten. Je zult regelmatig over de hele wereld reizen.Voor een ander project controleer je de planning enbudgetstatus en deel je deze informatie metje teamleden om er zeker van te zijn dat iedereen op de hoogte is.

  Na de lunch open jeje mailen zie je verschillendenieuwee-mails. Sommige beantwoord je direct, andere plan je in voor later want je meetingmet een klantstartbijna. Het project verloopt soepel en de klant is tevreden, dat is fijn. Na de meeting verwerk je de notities en plan je een overleg met de teamleiders om de voortgangsrapportages te bespreken. Aan het einde van de dag loop je door de productiehal om te zien hoe de opbouw verloopt. Je vinkt meerderetaken van die dag af en merkt dat de dag voorbij is gevlogen.

  Wat kun je verwachten?

  Wat ons iedere dag weer verbindt is onze cultuur en de manier waarop we samenwerken. Een plek waar je kan ontdekken en experimenteren. En altijd kan terugvallen op anderen als je even niet weet.

  Bij KRANENDONK zetten we mensen namelijk op de eerste plaats. Hier werk je samen met een team van experts, werk je elke dag met de laatste nieuwe technieken, met als doel om onze klanten vooruit te helpen.Want groeien doe je samen!

  • Afgeronde hbo-opleiding in Mechatronica, Elektrotechniek, WTB of aanverwant
  • Meerdere jaren internationale projectmanagement ervaring met complexe capital goods projecten (1 - 10+ miljoen euro)
  • Een stevige gesprekspartner van niveau op het gebied van complexe projecten
  • Sterk probleemoplossend vermogen
  • Stressbestendig, je kunt onder druk en onverwachte omstandigheden functioneren
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Bereid om internationaal te reizen (circa 20%/25% van je tijd)
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Zelfstandig en communicatief vaardig

  Wat bieden we jou?

  Word jij Projectmanager bij KRANENDONK? Dan bieden we jou een baan aan in de top van de automatisering. Ons bedrijfspand in Tiel biedt alle faciliteiten wat je van een modern bedrijfspand mag verwachten. Vers fruit, koffie, thee en fris mag natuurlijk niet ontbreken tijdens je werkdag.

  Ook ontvang je een goed salaris afgestemd op je ervaring. Daarnaast krijg je een auto van de zaak en kennen we een uitstekende pensioenregeling. Bovendien vind je bij ons ook nog eens enorm veel gezelligheid van je nieuwe collega’s. Met maandelijkse borrels, legendarische feesten, de leukste teamactiviteiten en een informele sfeer.

  Wij zijn een systeemintegrator en leveren over de hele wereld hoogwaardige geautomatiseerde las- en snijoplossingen aan onze belangrijkste industrieën: scheepswerven, offshore en staalconstructie bedrijven. Door onze intelligente robotoplossingen voor las- en snijprocessen te implementeren, kunnen onze klanten op de meest efficiënte en effectieve manier in enkelstuks (non-repetitive) productie produceren!

  Met vestigingen in Nederland (hoofdkantoor), Japan, Singapore, China, de Verenigde Staten en Denemarken ondersteunen wij onze klanten over de hele wereld.

  Werken als Projectmanager bij KRANENDONK betekent werken in een dynamische, competitieve, internationale omgeving met hoogwaardige productieoplossingen en veeleisende klanten. Als Projectmanager maak je deel uit van een enthousiast Projectmanagement team met collega's over de hele wereld.

 4. Vanuit de functie van Project Engineer ben je met 2 kerntaken actief: je levert technische ondersteuning aan de Projectmanagers bij nieuwe projecten en daarnaast ben je actief bezig met het verbeteren van de line performance vanuit een Continuous Improvement gedachte om de machines optimaal te laten renderen.

  Je werkt vanuit de vestiging in Veenendaal in het Projectmanagement team.

  Wat ga je o.a. doen als Project Engineer:

  • Vandaag start je met de technische ondersteuning van je collega’s van het Projectmanagement team. Hartstikke tof, want ieder project (nieuwbouw, vervanging en/of modificatie) is anders en jij houdt van vernieuwing en afwisseling;
  • De technische ondersteuning bestaat o.a uit: uitschrijven van de technische specificaties, lay-out engineering, opstellen van de specificaties die als basis dient voor de leveranciers t.b.v de offertefase;
  • Technisch ben je zeer breed actief, niet alleen op het gebied van de machines/productielijnen maar ook op het gebied van de infrastructuur/installatietechniek;
  • Ondersteunen van de projectmanager om studies uit te voeren t.b.v. nieuwe machines of aanpassingen bestaande installaties;
  • Je geeft technische ondersteuning bij de afname en inbedrijfsstelling van de machines (enkele keren per jaar);
  • Vanuit Continuous Improvement deelnemen aan projecten om de line performance van de huidige machines/productielijnen op een hoger niveau te krijgen, dit in samenwerking met een multidisciplinair team (o.a. procestechnoloog en maintenance engineer)
  • Door je passie als engineer zorg jij dat je continue op de hoogte bent van de laatste technische innovaties in de markt en heb je ook direct contact met onze leveranciers;
  • Naast het werken in Nederland hou je ook van reizen naar het buitenland. Zo kan je een aantal keer (5%) per jaar naar de productielocaties in België, Polen en Italië.

  Jij als Project Engineer…

  • Bent gedreven in wat je doet en probeert jezelf elke dag te verbeteren;
  • Omarmt zowel feedback geven als ontvangen;
  • Hebt een HBO opleiding richting Werktuigbouwkunde;
  • Je bent een echte zelfstarter, je bent vakvolwassen en vanuit je opgebouwde kennis durf je zelfstandig initiatief te nemen;
  • Kunt ons alles vertellen over jouw aantoonbare werkervaring binnen de machinebouw, food productie en werktuigbouwkundige engineering;
  • Weet precies hoe je je zaken organiseert en werkt overzichtelijk en gestructureerd;
  • Beschikt over goede Nederlandse en Engelse communicatieve vaardigheden, zowel in woord als geschrift, want je bent het technische aanspreekpunt voor collega’s en leveranciers;

  Dit krijg je als Project Engineer:

  • Alle ruimte en mogelijkheden tot zelfontwikkeling.
  • Een goede werksfeer waar je op Champions League niveau kan werken met gepassioneerde collega’s.
  • Ruimte voor eigen ideeën, want daar staan we altijd voor open.
  • Direct in dienst bij SanoRice
  • Een bovengemiddeld salaris tussen de €4.000,-- en €5.000,-- bruto per maand. Dit is bepaald door je opleiding, werkervaring en ambities.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:
   • Pensioenopbouw
   • 25 Vakantiedagen
   • 8% vakantiegeld
   • Thuiswerken tot maximaal 2 dagen per week.

  Jij zorgt dat onze productielocaties uit hun jasje groeien!

  SanoRice is wereldmarktleider en producent van gepofte rijst-, maïs- en meergranenwafels. Wij verkopen onze producten aan A-merken, retailers en distributeurs in meer dan 40 landen.

  Met vestigingen in Nederland, België, Italië en Polen maakt SanoRice meer dan 15 miljoen gepofte wafels per dag. De vestiging in Polen is volledig nieuw en gaat richting opleveringfase en kent een investeringswaarde van 30 miljoen euro.

  Voor dit goedlopende trotse familiebedrijf zijn wij op zoek naar een ervaren Project Engineer die samen met SanoRice het bedrijf mee laat groeien en de organisatie aan de top van de markt houdt.

  Werken bij SanoRice:

  Bij SanoRice hebben we een open cultuur en wordt (technische) creativiteit en initiatief gewaardeerd. We streven naar vooruitgang en het constant verbeteren van onze productieprocessen. Er is ook oog voor onze medewerkers, zo zijn er al vele collega’s doorgegroeid in hun functie en ook zij maken constante ontwikkeling door.

  Er is dus oneindig veel mogelijk op technisch vlak, persoonlijke ontwikkeling en het meegroeien in het succes van SanoRice wereldwijd. Doorgroeien naar de rol van Projectmanager behoort absoluut tot de mogelijkheden.

 5. Voor de Service afdeling zijn wij op zoek naar een collega voor de regio Noordoost Nederland. Het betreft hier een buitendienst functie met veel eigen verantwoordelijkheid. Technisch ben je hardware- en softwarematig goed onderlegd en actief. Een allround functie waarin je verantwoordelijk bent voor de service, training en installatie van meetapparatuur. Productie en processen bij klanten worden steeds complexer, hier is meer data voor nodig. Smart Industry heeft jouw interesse.

  • Het onderhouden en inspecteren van meetapparatuur bij de klant
  • Het installeren en repareren van meetapparatuur bij de klant
  • Het installeren van de PC inclusief de applicatiesoftware en het verzorgen van de troubleshooting (zowel helpdesk als op locatie)
  • Het verzorgen van product trainingen aan de eindgebruikers
  • Het maken van gebruikershandleidingen en installatiehandleidingen
  • Zorg dragen voor alle administratieve werkzaamheden (rapportage klantbezoeken, kalibratie certificaten, projectinformatie, etc.)
  • Op- en afbouw van meetapparatuur voor beurzen en/of showrooms
  • Ondersteuning (hardware & software) in automatiseringsprojecten (Industrie 4.0/ IoT)

  • Afgeronde MBO opleiding niveau 4 of hoger (Mechatronische kennis)
  • Affiniteit met Industriële Automatisering en Industry 4.0 is een pré
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • In bezit van rijbewijs B
  • Goede contactuele vaardigheden
  • Enkele jaren ervaring als service engineer
  • Woonachtig in de regio Noordoost Nederland

  Wij bieden:
  Een veelzijdige, uitdagende baan (direct een vast contract) met veel ruimte voor eigen initiatief. Daarnaast een goed salaris, auto, laptop & telefoon van de zaak.

  • Salaris circa 3500 – 4500 euro bruto per maand
  • Auto van de zaak
  • 25 vakantiedagen + 12 ADV dagen
  • Mitutoyo valt onder de CAO Technische groothandel
  • Direct een contract voor onbepaalde tijd

  Mitutoyo Benelux, is een Japanse organisatie en sinds 1934 wereldmarktleider op het gebied van industriële precisiemeetinstrumenten, variërend van kleine hand-meetinstrumenten tot zeer geavanceerde meetmachines. Met deze innovatieve en kwalitatief hoogwaardige producten richt Mitutoyo zich op bedrijven in o.a. de Automotive, Aerospace, Medical, SemiConductor en Verspanende industrie. Op dit moment bestaat Mitutoyo Benelux uit ongeveer 40 medewerkers en heeft vestigingen in Veenendaal, Enschede, Veldhoven en Melsele (BE).

  Mitutoyo biedt een totaalconcept: eigen ontwikkeling, productie, implementatie, kalibratie en zorg voor een uitstekende service. Hierdoor weet Mitutoyo zich te onderscheiden van de concurrenten. Mitutoyo bouwt voortdurend aan de toekomst met als doel: duurzame groei, klanttevredenheid en persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers. Zo is Mitutoyo Benelux in november 2021 gestart met de bouw van een volledig nieuw kantoor in Veenendaal. Opening van dit pand is gepland voor het einde van dit jaar.

  Wij zijn voor het Benelux team van Mitutoyo in Veenendaal op zoek naar een: Field Service Engineer Noordoost Nederland

LOCATIE

Zekeringstraat 17a
1014BM Amsterdam

TELEFOON

084-8690978

K.v.K: 54620627 IBAN: NL45INGB0006718885 BTWnr: 851375169B01