Menu
Contact

Van der Giessen en Van Bellen

Van der Giessen en van Bellen is een onafhankelijk bedrijf gevestigd te Oud-Beijerland.

Kom in contact
Van der Giessen en van Bellen - wat doen wij

Wat doen wij?

Van der Giessen en van Bellen is een onafhankelijk bedrijf gevestigd te Oud-Beijerland. Enkele kilometers ten zuiden van Rotterdam, de havenstad van Europa. De werkplaatsen van van der Giessen en van Bellen zijn goed geoutilleerd ingericht op het leveren van diensten en producten in grote series.

Naast het (her)keuren van hogedrukcilinders zijn wij ook actief in de verkoop van nieuwe hogedrukcilinders en toebehoren.

Kom in contact

Van der Giessen en van Bellen heeft met 85+ jaar ervaring een goede naam opgebouwd als het gaat om niet-destructief onderzoek, onderhoud en keuring van cilinders en vaten. De testprocedures voldoen aan de eisen van- en worden erkend door nationale en internationale keuringsinstanties.

Onderscheidende vermogens

Van der Giessen en van Bellen kenmerkt zich door

Expertise

Kwa­liteits­bewust­zijn

Ervaring

Het bedrijf heeft een goed opgeleid en ervaren team in dienst. Sinds april 2002 is ons kwaliteitssysteem gecertificeerd volgens ISO 9001:2015 door SGS

De doel­stelling van onze orga­nisatie is Het onder­steunen van de inte­grale veilig­heid van cil­inders. Van der Giessen en Van Bellen gebruikt state-of-the-art appara­tuur om een optimale service en uit­steken­de kwa­li­teit te bieden.