Experts op het gebied van elektrotechniek, brandmeldinstallatie's, ontruiming, data, beveiliging en camerabewaking.

Contact opnemen

Onze diensten

Graag laten wij u kennismaken met de diensten die wij van Bornova BV u aanbieden.

Elektrotechniek

Binnen het bedrijfsleven is er veel gaande als het gaat over elektrotechniek. Heeft u zelf weinig kennis van zaken of geen tijd? Dan kunt u ons van Bornova BV inschakelen.

Brandmelding

Het is binnen uw bedrijf belangrijk dat er brandmelders hangen. Heeft u deze al en weet u wat de wettelijke eisen zijn?

Beveiliging

Binnen ieder bedrijf zijn veel kostbare spullen aanwezig en het is belangrijk dat deze goed beveiligd zijn wanneer u er bijvoorbeeld niet bent.

Ontruiming

Binnen uw bedrijf kan een ontruiming wel eens noodzakelijk zijn, u hoop natuurlijk van niet. Maar mocht het nodig zijn, dan is het belangrijk dat alles goed werkt

Data

Op het gebied van data kunnen wij u ook helpen. Zo richten wij ons op onder andere het plaatsen van datakabels en patchkasten.

Camerabeveiliging

Wilt u uw bedrijfspand graag voorzien van goede camerabewaking? Neemt u dan contact met ons op, wij kijken graag met u mee over welke opties er zijn.

Bornova B.V.

Wij heten u van harte welkom bij Bornova BV. Op het gebied van elektrotechniek, ontruiming, data, beveiliging en camerabewaking kunnen wij veel voor u betekenen. Voordat u met ons in zee gaat, kunt u eerst kennismaken met hetgeen wat wij u kunnen bieden. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies wat zich in het bedrijfsleven afspeelt.

Als u een eigen bedrijf heeft, is het belangrijk dat alles goed is geregeld. Dit begrijpen wij als geen ander en daarom staan wij ook direct voor u klaar. Als er een keer wat mis is met de data, dan komen wij direct naar u toe om een probleem op te lossen. Maar er is meer, het is ook belangrijk dat de gegevens in uw pand veilig zijn wanneer dat u er even niet bent. Een goed alarm speelt daarin een grote rol en ook daarmee kunnen wij u van dienst zijn. Daarnaast kunnen wij altijd met u meekijken wat er binnen uw bedrijf nog meer voor mogelijkheden zijn op het gebied van veiligheid en andere zaken.

Over ons Vacatures
Bornova BV is u graag van dienst en wij horen het graag als wij u verder kunnen helpen. Ook voor vragen of het maken van een offerte zijn wij altijd bereikbaar.
Contact opnemen