SchaapNootMies

SchaapNootMies is onze zorgboerderij in het Groene Hart aan de rand van de Nieuwkoopse Plassen. Op het sfeervolle erf heeft de tijd stil gestaan, er is ruimte voor ontmoeting, ontspanning en zinvolle tijdsbesteding en een plek waar je tot jezelf kan komen en je handen uit de mouwen kunt steken als je dat wilt. 

 

Wij bieden dagbesteding en daginvulling aan mensen met verschillende achtergronden. De diversiteit zorgt voor een bijzondere samenstelling, samen is de kracht. Zowel mensen met een verstandelijke als fysieke beperking vinden bij ons een fijne plek. 

Nog steeds hangt op het erf de sfeer van vroeger, prachtig uitzicht op Hollandse molens, schommels in de oude hoge bomen, de moestuin met scheve leilindes langs het grindpad, een volle notenboom, picknick tafels in het hoge gras, skelters en stelten in de oude koeienstal. 

Op het erf en in de wei zijn de kalfjes, schapen, varkens, kippen en konijnen te vinden. In de moestuin is het 's zomers goed toeven en worden kropjes sla en aardbeien geoogst. De koffie staat klaar en er is tijd voor een praatje. 

Bij ons ben je van harte welkom voor belevingsgerichte of een waardevolle daginvulling. Er zijn veel klussen, zoals het verzorgen van de dieren, het bewerken van het land, het onderhouden van het erf en het zaaien en oogsten in de moestuin. Het is genieten van het buitenleven met uitzicht op de Nieuwkoopse Plassen en de polder met de Molenviergang. Er is nog ruimte voor mensen die graag mee willen helpen op deze gezellige ouderwetse boerderij.

We zijn kleinschalig, aangesloten bij de Stichting Zorgboeren Zuid-Holland en we werken aan het keurmerk "Kwaliteit laat je zien".  

Heb je interesse, bel even en kom gerust een kijkje nemen. 

Graag tot ziens,

Anton van Domburg en Marisca Braam

Typ hier uw tekst

Concept & Realisatie: Refresh Media BV