Even aandacht.
Even rust.

Soms heb je even tijd nodig voor niks. Even naar een plek zonder prikkels, zonder moetjes  en zonder agenda. Een plek waar de stilte overheerst en waar je aandacht kan geven aan waar jij aandacht aan wilt geven. Jezelf, je partner, je gezin of je vrienden. Bij ons vind je de ruimte om die tijd te maken. Geniet van de natuur, de privé wellness, de heerlijke bedden. De eenvoud en tegelijkertijd de luxe.
We zien je graag bij De Pieperhorizon.

Angelien & Cor

Lees meer

Retraite

Op zoek naar wat tijd voor jezelf. Met of zonder begeleiding, maar altijd op een prachtige plek met heerlijke wellness.

Weekendje

Lekker genieten van elkaar en de natuur. Met de luxe van een stukje wellness. Lekker als de kinderen op bed liggen. Of in de ochtend na een gezellig avondje met wijn ;).

Weekendje liefde

Tijd voor gezelligheid en ontspanning. Maak gebruik van al onze wellness faciliteiten en kom geheel relaxed weer thuis.

Vriendenweekend

Genieten van de natuur, de wellness en elkaar! Lekker uitgebreid koken en urenlang kletsen.

Hier kom je terecht. Heerlijk toch?

Jouw thuis bij ons op het erf

Op het erf van onze hobbyboerderij en ons huis hebben we 2 accomodaties. Een eigen gebouwde tiny house en een rolstoel toegankelijk vakantiehuis. Beide accomodaties zijn door onszelf bedacht, gebouwd en ingericht. Je thuis voelen, luxe en rust zijn de woorden die onze verblijven typeren.
Naar accomodaties

Bezoekers over ons

“De Pieper Horizon kan ik iedereen met een gezin aanraden. Heerlijk de rust die er is. En natuurlijk de wellness is fantastisch. Heerijk wanneer de kinderen op bed liggen, de sauna even in en wat tijd voor elkaar.
Voor de kinderen is het leuk dat ze alleen de deur uit kunnen en even bij de dieren kunnen kijken, lekker rennen op het erf en knuffelen met de poezen.

We hebben gebruik gemaakt van het arrangement Weekendje Familie. Dus bij aankomst stond er al wat lekkers klaar en hebben we pizza'tjes gemaakt met de pizzarette. Alles was geregeld voor een relaxte namiddag / avond. Perfect."

Pascal

33 jaar | Weekendje familie

“Ik heb onlangs twee nachten doorgebracht bij De Pieper Horizon en was zeer onder de indruk van de rust en de natuurlijke schoonheid van de locatie. De tinyhouse was schoon en modern, met een prachtig uitzicht over de weilanden.”

Tom
45 jaar | Basic retraite

"Ik kreeg een weekendje alleen weg voor mijn verjaardag. De Pieper Horizon overtrof al mijn verwachtingen. De rustige ligging midden in de natuur zorgde voor een ontspannen sfeer. De Tiny was luxe maar bood ook een adembenemend uitzicht over de weilanden. Het ontbijt met verse producten maakte elke ochtend speciaal."

Susanne
42 jaar | Tiny House

Reserveer direct

Via deze link kun je de beschikbaarheid van de accomodaties bekijken. En gelijk boeken als je wilt!

reserveer

Neem contact op

Heb je vragen over arrangementen of wil je advies? Vul dan het formulier in, of bel ons! We helpen je graag.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.