schilderwerk

schilderwerk
meesterschilder

De schilder schildert onderdelen van een gebouw of constructie om het te beschermen tegen corrosie, weersinvloeden en andere agressieve vormen van aantasting van de ondergrond. Daarnaast dient de verflaag om het onderdeel te verfraaien. Het materiaal kan variëren van hout, steen en metaal tot kunststoffen. Ook een transparante afwerking met lak of beits kan aangebracht worden door een huisschilder. 

lees meer

restauratie & decoratieschilderwerk
fijnschilder

Een decoratieschilder is om een aantal redenen heel interessant. Zo is het mogelijk om een prachtige schildering te laten maken, waar u een lange tijd van kunt genieten. Uiteraard gaat de decoratieschilder aan de slag met de beste materialen en weet u dus in ieder geval zeker dat het een prachtig geheel zal worden. De meesterschilder beschikt over een schat aan ervaring en kan u op die manier ook van een goed advies voorzien.

lees meer

restauratie & decoratieschilderwerk
bladgoud

bladgoud
vergulden

Vergulden is het bedekken van een voorwerp met een laagje goud. Antieke beschavingen als de Egyptenaren, Etrusken en Kelten beheersten al de kunst van het vergulden. Er zijn veel uiteenlopende technieken voor vergulden.

lees meer

interieurdesign
exclusieve wandafwerkingen

Wanden maken deel uit van de basis van het interieur. Het is een van de belangrijkere aspecten bij het vormgeven van een woonhuis. Door de wandafwerking wordt de sfeer bepaald. Door te kiezen voor een licht gekleurde wand, creëert u bijvoorbeeld een frisse en heldere sfeer.

lees meer

interieurdesign
reclame & belettering

reclame & belettering
signmaker

Een reclameschilder is iemand die wordt ingezet voor het aanbrengen van teksten, logo's of andere illustraties op publieke voorwerpen en plaatsen, zoals voertuigen, borden, etalages, beurstanden, enz.

Vandaag de dag spreekt men steeds meer over beletteraars maar door de vergaande digitalisering worden in het vakjargon de Engelse termen Sign en Signmaker algemeen gebruikt.
 

lees meer

Portfolio 1

decoratief vergulden

eeuwenoude technieken blijven springlevend

Portfolio 2

hout- restauratie

restauratie met historisch besef 

Portfolio 3

antiek automobiel

in oude luister hersteld

Portfolio 4

hotel des indes

een verguld resultaat

Portfolio 5

luxe wand- afwerking

een niet alledaags resultaat

Portfolio 6

belettering winkelpand

duidelijk en herkenbaar