Welkom Welkom
Kerkaandelek.nl is de website van de Hervormde Gemeente Krimpen aan de Lek. De naam van deze site is ontleend aan de unieke ligging van ons kerkgebouw, aan de oever van de rivier de Lek. Door velen ook wel aangeduid als 'de gebedsplaats aan de rivier'.  

Heeft u vragen of opmerkingen over deze website of over onze kerkelijke gemeente, neem dan contact met ons op.
 
Oproep hulp Kindernevendienst Oproep hulp Kindernevendienst
De kindernevendienst is dringend op zoek naar mensen:
- voorzitter/coördinator;
- leiding;
- helpende tiener.
lees meer »
 
Nieuwe leiding jeugdclubs Nieuwe leiding jeugdclubs
Voor het nieuwe seizoen zijn we dringend op zoek naar nieuwe mensen die leiding willen geven binnen de clubs of Rock Steady. Uiteraard kost dit wat van je vrije tijd, maar de energie die jij er voor terug krijgt is groot. Verrijk je leven met de eerlijkheid en dankbaarheid van de jeugd, en ervaar de voldoening van een gezellige avond met onze kinderen en jongeren. Meer weten? Stuur een berichtje naar Driesje Klerk (e-mail). 
 
Nacht van het gebed Nacht van het gebed
In de nacht van 31 mei tot 1 juni 2024 organiseert Open Doors (https://www.opendoors.nl) de Nacht van het Gebed. Gedurende de nacht komen Christenen bij elkaar, om voor de vervolgde kerk te bidden. Open Doors werkt met een programma, waarbij een korte film met informatie en gebedspunten van een land bekeken wordt. Daarna wordt in groepjes voor de vervolgde Christenen gebeden. In Krimpen aan de Lek nodigt de gemeente "Er is leven in het woord" iedereen, die een hart voor bidden en de vervolgde Christen heeft, uit om mee te doen met de Nacht van het Gebed. Het is ook mogelijk, om er alleen een gedeelte van de nacht bij te zijn.
lees meer »
 
Collecten Collecten
lees meer »
 
Ontwerpbegroting Diaconie 2024 Ontwerpbegroting Diaconie 2024
Via onderstaande link vindt u een samenvatting van de ontwerpbegroting 2024 van de diaconie.
U moet ingelogd zijn om deze te kunnen bekijken.
Ontwerpbegroting Diaconie 2024
 
Getuigen in woord en daad Getuigen in woord en daad
De Heere gaf stof tot spreken; de boodschapsters van goede tijding vormden een groot leger.
(Psalm 68: 12)
lees meer »