• darkblurbg
    Welkom bij Praktijk de Kloet
    Praktijk voor podoposturale therapie
  • darkblurbg

Welkom bij praktijk voor podoposturaal therapie en podologie van Nicolien de Kloet. Heeft u voetklachten of houdingsgerelateerde klachten? Dan bent u hier op het juiste adres. Ik ben al ruim 35 jaar actief in de paramedische wereld. Eerst als fysiotherapeut, en sinds ruim 20 jaar als podoposturaal therapeut. Daarnaast ben ik vanaf 2014 ook register podoloog B. Ik heb veel mensen onderzocht en behandeld, daardoor herken ik snel de aandoeningen waar mensen mee te maken hebben. Door intensief samen te werken met collega’s, en door regelmatig bij te scholen heb ik veel kennis en ervaring opgedaan. Mijn manier van werken is altijd een totaal behandeling van de houding, dus van de voeten tot en met het hoofd. Ik ben aangesloten bij de beroepsverenigingen stichting LOOP en het Omni Podo Genootschap. Graag zet ik mijn kennis en ervaring in om uw klachten te verhelpen of te doen verminderen.

Klachten & Behandeling

Meer informatie

Veelgestelde vragen

Meer informatie

Nieuws

CORONA

De praktijk is open voor iedereen er zijn maatregelen getroffen tegen corona deze worden u toegestuurd als u een afspraak maakt.

1-1-2020

Er is per direct praktijkruimte te huur voor een zorgverlener, als u interesse heeft kunt u mij mailen of bellen.

1-1-2017

Marian van Middendorp is op 26-07-2016 plotseling in haar slaap overleden, vermoedelijk door een hartstilstand. De nabestaanden hebben naar haar cliënten een brief gestuurd kort na het overlijden van Marian.