Al sinds 1935 is Hoogeboom actief met aannemen van grond-, weg- en waterbouw werkzaamheden , recycling en verhuur van materieel en containers. Daarnaast met sloopwerkzaamheden, asbestsanering en bodemsanering, waterafvoer en bestrating. Ook zijn we sterk in het plaatsen van damwanden en het aanleggen van bronbemaling. We hebben in Raalte, Zwolle, Apeldoorn en Enschede een afval brengstation, betonstation (Raalte, Zwolle en Apeldoorn) en Circulaire HUB. Verder zijn we leverancier van bouwstoffen. Dankzij dit totaalpakket aan activiteiten en onze jarenlange ervaring kunnen we elke opdracht volledig voor u verzorgen.

Onze betrokken en vakkundige medewerkers doen er alles aan om uw wensen te realiseren. We denken met u mee over de meest optimale uitvoering en coördineren elk project van begin tot eind. Uw zorgen zijn bij ons in goede handen, want na afronding van een project willen we samen met u trots zijn op het eindresultaat en het op een prettige wijze afsluiten. Hoogeboom Raalte: Sterk in uitvoering!

Aannemen

Hoogeboom is zeer ervaren in het aannemen van werkzaamheden in de grond-, weg- en waterbouw (gww), zoals grondverzet, waterafvoer en het plaatsen van damwanden en bronbemaling. Ook in sloopwerkzaamheden, asbestsanering en bestrating zijn we sterk. We leveren hoogwaardig werk dankzij onze goed opgeleide medewerkers en een modern en specialistisch machinepark. Ook onverwachte opdrachten met een heel korte opleveringstijd zijn voor ons geen enkel probleem.

Meer over aannemen

Materieel en container verhuur

Hoogeboom is sterk in de verhuur van een laadschop, minigraver, mobiele breker, mobiele kraan, verreiker, rupskraan, versnipperaar, vrachtwagen en dumper, altijd inclusief een professionele vakman. Verder hebben we ook talrijke containers voor afvalinzameling in de verhuur. Onze containers kennen een afmeting van 3 kuub, 6 kuub, 12 kuub of van 20 tot 40 kuub. Daarnaast beschikken we nog over zeecontainers.

Materieel huren Container huren

Afval storten en recyclen

Particulieren en bedrijven kunnen afval brengen bij onze locatie in Raalte aan de Stobbenbroekerweg, in Zwolle aan de Rijnlandstraat 5, in Apeldoorn bij Kanaal Zuid 104a en in Enschede aan Binnenhaven 141. Ook zoveel mogelijk afval dat bij onze eigen werkzaamheden vrijkomt, gaat bij ons in de recycling. We willen hiermee een bijdrage leveren aan de circulaire economie waarbij geen eindige grondstofvoorraden worden uitgeput en waarin zoveel mogelijk sloopmateriaal volledig opnieuw wordt hergebruikt.

Stort Raalte Stort Zwolle Stort Apeldoorn Stort Enschede

Projecten

U leest hier over de gerealiseerde werken van Hoogeboom in de grond-, weg- en waterbouw (GWW), zoals grondverzet en waterafvoer. Maar ook in sloopwerkzaamheden, sanering, recycling en bestrating. 

Bekijk projecten

Vacatures

Op zoek naar een leuke baan? Kijk bij onze lopende vacatures en wie weet zien we jou terug als nieuwe collega!

Bekijk vacatures

0 verhuur- mogelijkheden

0 medewerkers

0 soorten recycling