interieur design
naar wens

neem contact op

ontwerpen

Kwaliteit, zorgvuldigheid en precisie

PRELUX DESIGN+ en Ontwerp Studio 77 is de designers-afdeling van AREA77. Opgericht in 1998, waar kwaliteit, zorgvuldigheid en precisie hoog in het vaandel staan. Onze ontwerpen zijn gebaseerd op essentiële elementen, strakke lijnen, verlichting, materialen en allemaal gericht op het leveren van een op maat gemaakte ervaring voor de wensen van de klant. Ons werk staat bekend om zijn vernieuwing, stoere en toch luxe uitstraling.

ontwerpen

Een thuis dat perfect bij jou past

Dankzij een goed doordacht interieurontwerp vermijd je teleurstelling en realiseer je een thuis dat perfect bij jou past. Hierdoor geniet je dagelijks van een comfortabele sfeer waarin je je volledig op je gemak voelt. Bovendien worden er slimme keuzes gemaakt die altijd rekening houden met jouw budget.

In samenwerking met diverse interieurbouwers, stylisten en een eigen collectie biedt Ontwerpstudio 77 het volledige spectrum, van het initiële ontwerp tot aan de uiteindelijke resultaat. Daarnaast kunnen wij uw ontwerp fotorealistisch renderen. Met het totaalconcept ben je verzekerd van een vlekkeloze realisatie van jouw inrichting.

wil je meer weten?

Onze werkwijze

Fase 1 / Schetsontwerp

  1. Verkenning van diverse mogelijkheden op basis van jouw voorkeuren en eisen. Welke potentie hebben ze? En hoe kunnen we deze ruimtes op een zo doeltreffend mogelijke manier indelen op basis van uw wensen en budget.
  2. Uitwerken van plattegronden met 2D-tekensoftware.  
  3. De resultaten van dit onderzoek vertalen wij naar de eerste conceptuele plattegronden en moodboards. Ook stellen wij voorstellen op voor kleuren en materialen.
  4. Presentatie van het 1e schetsontwerp en ruimte voor feedback. Na een periode van ongeveer 2 tot 3 weken presenteren wij de plannen in onze showroom waar alle materialen en samples aanwezig zijn en waarbij u het ontwerp mee naar huis krijgt in een A3 formaat presentatie. Op dit moment zal de eerste aanpassingsronde zijn.
wil je meer weten?

Onze werkwijze

Fase 2 / Voorlopig ontwerp

  1. Na de presentatie van het schetsontwerp en het verwerken van de feedback volgt de volgende fase. Dit betreft het voorlopig ontwerp. Zodra deze zijn verwerkt, starten wij met het ontwerpen van de ruimtes in 3D.
  2. Het ontwerpen van diverse maatwerk elementen en op kleur intekenen. Zoals een keuken, toilet, tv-meubel, openhaard, verschillende kasten voor de slaapkamers, garderobekasten, etc.
  3. 3D-visuals vanuit diverse perspectieven worden gemaakt om de sfeer nog beter te kunnen ervaren. Ook deze visuals worden gepresenteerd in een mooi A3-boekje.
  4. Als laatste wordt de ontwerp fase afgerond en wordt u uitgenodigd voor een bezoek aan onze showroom.  Tijdens dit moment gaan we dieper in op de materialen en het ontwerp. Ook schuift desgewenst een van onze stylisten aan tafel om het gebruik van kleuren, voornamelijk voor zaken zoals vloeren, wanden en raambekleding met u door te nemen. Na de presentatie staan wij open voor kritiek en zullen wij uw feedback verwerken in het definitieve ontwerp.
wil je meer weten?

Onze werkwijze

Fase 3 / Afronden definitief ontwerp

Na bespreking van het voorlopig ontwerp zullen wij ons gaan focussen op de laatste fase.

Dit betreft het in detail uitwerken van de ontwerpen en schaaltekeningen maken voor de installateurs/ aannemers en timmerlieden op locatie. Deze tekeningen zullen een goed beeld weergeven van wat er gebouwd moet worden.

Wanneer alles gereed is zullen wij u voor de laatste keer uitnodigen voor de definitieve presentatie en uitleg van de tekeningen. De gehele presentatie wordt in een A3 formaat gepresenteerd welke u mee kunt nemen in een fraaie sample koffer, welke u handig mee kunt nemen naar de bouw.

wil je meer weten?

Onze werkwijze

Extra begeleiding tijdens de bouw

Los van het ontwerpen, kunnen wij u ondersteunen tijdens de bouw met betrekking tot de door ons ontworpen meubelen en een oogje in het zeil houden. Dit zal meestal in de beginfase zijn. Wij kunnen met u meedenken en adviseren hoe ingewikkeldere situaties op te lossen. Verder kunnen wij met de aannemer/timmerman of meubelmaker details doornemen om de gewenste uitstraling te behalen. 

Dit doen wij op basis van regie a 85,- p/u

wil je meer weten?

Tarieven (inclusief stalen en kleuradvies)

Tarief 1 € 3.950,-
Ontwerpen entree, toilet, woonkamer incl. keuken tot 60m2

Tarief 2 € 800,-
Ontwerpen slaapkamer met indeling bed en garderobekast (per kamer)

Tarief 3 € 1.450,-
Badkamer ontwerp indeling en van de ruimte

Optioneel: Een foto realistische rendering van de ruimte. Kosten rendering per ruimte: € 480,-
Een 3D-rendering is haast niet van echt te onderscheiden. Door de verrassende camerastandpunten die worden toegepast zijn zelfs de kleinste details terug te zien, waardoor het eindresultaat zeer fotorealistisch is.

wil je meer weten?

Marconistraat 23
2185 AK Hillegom
+31 85 06 05 503
info@prelux-design.nl