City Orkest trots en blij met nieuwe dirigent!

Het City Orkest is een amateurorkest in Hilversum dat zich vooral richt op het spelen van FILM-, MUSICAL-, POP-, JAZZ–, en LICHTE MUZIEK. De instrumentale samenstelling van het City Orkest is het best te vergelijken met het Metropole Orkest. Het orkest bestaat uit  strijkers, koper- en houtblazers en een ritmegroep van drums, percussie, piano, gitaar en bas. De wekelijkse repetities zijn  in het Muziekcentrum van de Omroep (MCO). De spelers komen uit het Gooi (Hilversum en omstreken) en ook uit de regio’s Amersfoort, Almere, Lelystad en Utrecht .

Vanaf januari 2024 heeft Pierre Konings ons orkest tijdelijk geleid na het vertrek van Pieter van den Dolder na bijna 30 jaar. Pierre deed dat op zijn bekende plezierige en professionele manier. We zijn daar erg dankbaar voor!

Trots op onze nieuwe dirigent: Orrin G. van Leeuwen
En dan het mooie nieuws: sinds medio april is Orrin G. van Leeuwen gestart als onze nieuwe dirigent. Hij leidt het orkest  met veel enthousiasme en muzikaliteit, die aanstekelijk werkt! Na een zorgvuldig proces met veel proefdirecties en met grote betrokkenheid van de orkestleden en Pierre Konings kwamen heel duidelijk tot de keuze voor Orrin uit een grote groep, goede kandidaten. Hier leest u meer over Orrin.

We zijn erg blij met Orrin en gaan onder leiding van hem verder groeien en vernieuwen, met nieuwe leden (met name strijkers) en nieuwe muziek! De eerste plannen voor kleinere en grotere concerten worden al concreet. Zie de Agenda.

Gratis sponsoren
is nog steeds mogelijk via Sponsorkliks, Doe voor je gaat shoppen  een klik via onze Sponsorklikpagina  of onderstaande button.