Ben je er klaar voor?

– Ontdek je talent
– Ontwikkel jezelf met onze hulp
– Klaar voor de toekomst met Geja

Van een uitzichtloze situatie naar perspectief.

Wat doe je als je leven op z’n kop staat en je niet meer weet waar je het moet zoeken? Wat als je door omstandigheden tijdelijk in een daklozenopvang belandt? Dit overkwam Dennis.

We zijn trots op Dennis. Want dankzij GEJA en Dura Vermeer is Dennis in ere hersteld. GEJA vond voor Dennis een nieuwe baan als shovel machinist en regelde een auto om naar zijn werk te komen. Door zijn contract kreeg hij de sleutel van zijn nieuwe woning. Zo hebben zijn nieuwe collega’s zelfs geholpen aan een deel van zijn inboedel. Wij zijn dankbaar dat we hem hierbij mochten ondersteunen. Dennis zat al bijna een jaar thuis en straalt nu van blijdschap. En terecht! Bij GEJA heeft iedereen een kans. Dus, ook jij. De werkgever is blij met Dennis. Ze hebben een waardevolle kracht aan hem en zijn blij dat ze impact konden maken. 

Meer dan werk

Zit er geen geschikte vacature voor jou tussen? Wil je ontdekken wie je bent en waar je goed in bent? Ook daarbij kan GEJA helpen. Zo bieden we bijvoorbeeld coaching en werk en leertrajecten aan. Na aanmelding bieden wij voldoende tools om jezelf te doorgronden. Met een KEYS persoonlijkheidstest of de juiste opleiding kunnen wij jou helpen om de volgende stap te zetten en je kansen te pakken.

Heb je een uitkering zoals bijvoorbeeld de IVA-uitkering? Dan kan je gewoon bij ons solliciteren! Een simpel cv maken doe je zo, maar is vaak niet eens nodig.

 

altijd een kans

Misschien heb je al een vacature zien staan waar je wel op zou willen solliciteren maar denk je dat het niet voor jou bestemd is. ONZIN! Ga met ons in overleg en dan maken we samen een plan hoe we de baan die jij voor ogen hebt een realiteit kunnen maken.

Onze partners