schouwburg-optiek-tilburg-hfd-slider-dutz

schouwburg-optiek-tilburg-slides-home-3-

schouwburg-optiek-tilburg-slides-homeee-

schouwburg-optiek-tilburg-slides-home-4

Welkom bij Schouwburg Optiek in Tilburg

Voor een nieuwe bril, zonnebril of contactlenzen bent u bij Schouwburg Optiek in Tilburg aan het juiste adres. Bij ons vindt u de laatste trends op het gebied van oogmode en oogzorg en kunt u de meest modieuze brillen passen. Wij zijn onder andere dealer van Ray-Ban, Dutz Eyewear en Oakley dus voor populaire én exclusieve merken komt u naar Schouwburg Optiek.

Oogmeting door deskundige opticiens

De weg naar haarscherp zicht start uiteraard met een deskundige oogmeting. Onze opticiens zijn professionals en voeren het onderzoek zeer nauwkeurig uit. U krijgt van ons een helder en eerlijk advies over de beste brillenglazen voor uw ogen. Vervolgens helpen wij u graag bij het uitzoeken van een mooi montuur dat aansluit bij uw gezichtsvorm, persoonlijkheid en budget.

Bij Schouwburg Optiek in Tilburg kunt u ook terecht voor het aanmeten van contactlenzen. Ook hier gaan we van start met een deskundige oogmeting. Vervolgens gaan we graag met u in gesprek om op basis van uw levenstijl en wensen een persoonlijk advies te geven over het juiste soort lenzen.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze collectie brillen en zonnebrillen, wilt u een oogmeting laten doen of wilt u advies over contactlenzen? Loop dan gerust eens binnen bij Schouwburg Optiek in Tilburg.

Kom gezellig langs


Tom Tailer en Guess brillen actie

Actie: een échte designerbril van MANGO of Tom Tailor vanaf € 149,-

Schouwburg Optiek in Tilburg biedt u graag kwaliteit met een hoofdletter K, zowel in monturen, brillenglazen, contactlenzen als in persoonlijke service. En dat kwaliteit niet altijd duur hoeft te zijn, willen wij u graag met eigen ogen laten ervaren. Daarom kunt u nu profiteren van een mooie aanbieding! U heeft bij ons al een échte designerbril van MANGO of Tom Tailor inclusief eersteklas brillenglazen vanaf € 149,-. Stap dan eens binnen bij onze winkel om de collectie te bekijken en monturen te passen.

LEES MEER


Ray-Ban dealer in Tilburg

Ray-Ban is het populairste brillen- en zonnebrillenmerk ter wereld. Wij zijn er dan ook trots op dat wij u een heel mooi aanbod mogen doen. Bij ons heeft u namelijk al een Ray-Ban bril op sterkte vanaf € 179,- Zien wij u binnenkort?

LEES MEER

Ray-Ban zonnebrillen

contactlenzen

Contactlenzen, altijd scherp geprijsd

Het assortiment contactlenzen van Schouwburg Optiek in Tilburg is van topkwaliteit zonder dat u daarvoor de hoofdprijs hoeft te betalen. Altijd met het advies, de kennis en de ervaring van onze ervaren opticien. Dus stap gerust eens binnen om advies in te winnen over de juiste lenzen voor uw ogen, passend bij uw levenstijl.

LEES MEER


Uitgebreide collectie brillen van Dutz Eyewear

Elk jaar stellen we onze brillencollectie met de grootste zorg samen zodat we een mooie mix kunnen bieden qua monturen, stijlen, kleuren en prijsklassen. Dutz Eyewear heeft echter al jaren een speciale plaats in onze winkel. Prachtige monturen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding laten ons optiekhart sneller kloppen. En inmiddels zijn er al veel klanten met een Dutz bril én een grote glimlach de deur uitgelopen. Kom snel langs onze uitgebreide collectie te bekijken.

LEES MEER OVER DUTZ EYEWEAR

zonnebril cadeaukaart

schouwburg-optiek-tilburg-home--zbc-2

Zonnebrilcadeau: leuk om te geven én te krijgen

Bent u op zoek naar een leuk en origineel cadeau voor uw lief, familie, vriend(in) of zakenrelatie? Kies dan voor de Zonnebrilcadeaukaart! U kunt hem opwaarderen met saldo van € 5,- t/m  € 150,- zodat zij zelf een mooie zonnebril kunnen uitzoeken!

Kom langs!


Top