ALTIJD HET BESTE
VOOR OGEN

Kom langs!

De haas opticien winkel

Altijd het beste voor uw ogen, met een bril of contactlenzen van De Haas Opticien

Welkom bij De Haas Opticien in Tilburg! Bij ons vindt u een breed aanbod monturen van de beste merken, diverse soorten contactlenzen en hoogwaardige apparatuur met de nieuwste technieken om de sterkte van uw ogen op te laten meten. Ook zijn wij gespecialiseerd in kinderbrillen en -oogzorg. Zo zijn wij getraind in de behandeling van bijziendheid bij kids, wat ons erkend myopie expert maakt. U bent van harte welkom om in onze winkel in Tilburg een nieuwe look uit te proberen, advies te vragen over uw zicht of hulp bij het verhelpen van oogklachten. Ons team van specialisten staat voor u klaar!

Check uw bril spaarplan

 

 


Bril

 

Persoonlijk advies voor uw nieuwe bril of contactlenzen

Met vier volledig uitgeruste onderzoekskamers beschikt De Haas Opticien over alle ruimte om uw ogen de aandacht te bieden die ze verdienen. Met optometrie als onze specialiteit weet u bovendien zeker dat de meting van uw ogen uiterst exact is. Hierdoor kunnen wij u optimaal adviseren over de benodigde sterkte van uw brillenglazen of contactlenzen. Daarnaast zijn we altijd op de hoogte van de laatste trends op het gebied van oogmode. Met een bril van De Haas Opticien bent u dan ook altijd in stijl!


Brillen

Brillen

Lees meer

Optometrie

Optometrie

Lees meer

Contactlenzen

Contactlenzen

Lees meer


De Haas Opticien: dé kinderbrillen- en myopie expert in Tilburg en omgeving

Van stoere monturen voor echte avonturiers tot stijlvolle brillen voor de jongere dames en heren onder ons. Bij De Haas Opticien kunt u terecht voor een unieke collectie kinderbrillen waarmee uw zoon of dochter altijd de blitz zal maken op het schoolplein. Bovendien stemmen we graag met u af wat voor soort bril het beste past bij uw zoon of dochter. Wist u tevens dat wij gespecialiseerd zijn in de behandeling van bijziendheid bij kinderen (erkend myopie management expert)? Hiervoor werken wij met de Revolutionaire HOYA MiYOSMART brillenglazen met D.I.M.S.-technology. Uw kind verdient immers enkel het beste, dachten wij zo.

Lees meer over onze kinderbrillen

Kinderbrillen



zonnebrillen

Het beste zicht in licht, met een zonnebril van De Haas Opticien

Stijlvol, modieus en bovenal van uitstekende kwaliteit, dat is wat u van een zonnebril mag verwachten. Zo denken we ook bij De Haas Opticien. Om ervoor te zorgen dat uw zonnebril optimaal aansluit bij uw wensen gaat onze opticien graag met u in gesprek. Een zonnebril voor tijdens het autorijden behoeft immers andere eisen dan een zonnebril voor tijdens het sporten. Wij hebben diverse soorten brillen in ons assortiment zodat er altijd een model beschikbaar die past bij uw levensstijl.

De Haas Opticien wilt het beste voor uw ogen. Stap binnen bij onze winkel in Tilburg en laat u verrassen door de mogelijkheden!

Lees meer over onze zonnebrillen Kom langs!


Top