Fysiotherapie Slotjesveste Oosterhout

Fysiotherapie Slotjesveste

Welkom bij Braaksma & Francois Fysiotherapie

Onze praktijk bevindt zich in het Gezondheidscentrum Slotjesveste en is voorzien van allerlei disciplines om u de specifieke fysiotherapeutische hulp te geven die u nodig heeft.

In onze praktijk zijn daarvoor veel verschillende disciplines aanwezig om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, o.a.:

  • Fysiotherapie
  • Manuele Therapie
  • Bekkenfysiotherapie
  • ESWT – Shockwave Therapie
  • Echografie
  • Origene Rugtraining
  • Handtherapie

Hierbij staan een kwalitatieve, optimale behandeling natuurlijk centraal. Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag dan kunt u ons bellen of een mail sturen via het contactformulier op de site.

Wij staan klaar om u te helpen!

Team Braaksma & Francois Fysiotherapie

20230126_133643
Klik hier voor meer informatie

Rugklachten of nekklachten? Ervaar de OriGENE-therapie

Bijna iedereen heeft in zijn leven weleens rugpijn of nekpijn, OriGENE is een doelmatige, veilige behandelmethode en is vaak succesvol bij rug- en/of nekklachten, ook als u geen baat heeft gehad bij andere, gangbare therapieën.

Therapie zonder verwijzing

U kunt rechtstreeks naar de fysiotherapeut. U heeft dus geen verwijsbrief nodig van de huisarts en dat geeft voordelen. U komt namelijk direct bij de behandelaar terecht en kunt meteen aan uw herstel gaan werken. Ook met specifieke klachten aan bijvoorbeeld uw bekken, voeten of wervelkolom kunt u terecht bij een van onze gespecialiseerde
fysiotherapeuten. De fysiotherapeut is opgeleid om een goede diagnose te stellen en zal bij twijfel overleggen en/of contact opnemen met uw huisarts.

Het is wel goed als uw huisarts weet dat u onder behandeling bent bij de fysiotherapeut, uw huisarts kan dan rekening houden met de behandeling van andere klachten. Mocht het nodig zijn kan hij/zij aanvullende informatie verstrekken aan uw behandelaar.

Mocht er toch een verwijzing nodig zijn i.v.m. een chronische indicatie zullen we u vragen om alsnog een verwijzing bij uw huisarts te regelen.

20221219_074046

Wist u dat

x


x

U bij ons ook terecht kunt voor Musculo-Skeletale Echografie?

2023-03-07

Zorgverzekeraars 2024

In 2024 hebben wij met bijna alle zorgverzekeraars een contract afgesloten.

U bent zelf verantwoordelijk of u wel of geen recht heeft op vergoeding van uw behandeling(en). Raadpleeg daarom zelf uw zorgverzekering, de vergoedingen kunnen per verzekeraar erg verschillen.

Aarzel niet om bij onduidelijkheden met ons te overleggen.

x
x
x

Wilt u een afspraak maken?

Vergeet niet om bij uw eerste afspraak een geldig legitimatiebewijs en uw verzekeringsbewijs mee te nemen. Via het contactformulier op onze site kunt u gemakkelijk een afspraak maken.