Skip to main content

Waarlijk vrij is de mens die zichzelve kent

Marianne Cranston

Sinds 1984 stroomt astrologie door mijn aderen. Door vele studies, zowel op astrologisch als spiritueel vlak en door mijn levenservaring – mijn zoektocht naar mijn unieke kern – heb ik mij ontwikkeld tot een spiritueel astrologe van niveau die vanuit zuiverheid werkt. Iedere horoscoop is een nieuwe ontmoeting met een bijzonder mens. De horoscoop is een prachtig middel om inzicht te verkrijgen in al jouw mogelijkheden, wensen, behoeften, kwaliteiten en leerstukken. Je diepste drijfveren waar je in je leven door bewogen wordt komen aan de oppervlakte. Samen wandelen we stap voor stap richting jouw unieke kern. Door de invloeden van het verleden bloot te leggen, komen we steeds dichter bij de persoon die je echt bent. De mist lost op. En dan ben je vrij.

Mijn motto is: “waarlijk vrij is de mens die zichzelve kent”.

De moeilijke zaken die ieder in zijn leven tegenkomt kunnen het pad blokkeren. Door naar binnen te gaan, te accepteren en verwerken wordt het leven als stromend water in de waterval. Dan ben je vrij om te zijn die je echt bent. Tijdens het consult wordt je op een warme manier, vol respect aan de hand genomen op reis door jouw geboortehoroscoop, jouw blauwdruk. Opbouw van zelfvertrouwen, groeiend inzicht en zelfbewustwording zijn het doel. Met mijn invoelend vermogen kom ik snel tot de kern.

Door mijn directheid van praten, vind ik de opening tot een helend gesprek. Mijn wijsheid, de taal van de sterren, mijn spirituele ontwikkeling en vooral de integratie van al die wijsheid in het dagelijks leven, vormen de kern van wie ik ben.

De taal van de sterren en planeten, mijn handen en stem zijn mijn gereedschap.  Mijn doel is om je te helpen geloven in jezelf en je  moed en vertrouwen te geven, zodat je verder kunt op je levenspad. Ik help je thuis te komen in jouw essentie. Wanneer je weer verbonden bent met je ware aard zal het verlangen naar groei in zuiverheid steeds groter worden.  Het leven ontvouwt zich als een grote prachtige ontdekkingsreis.

Meer over Marianne

Blog

17 mei 2022 in Blog

Coronavirus en de planeten

“Wat kan ik doen tegen het leed dat ik niet zie” zingen de 3 J’s. Niet mijn band, maar wat een toepasselijke tekst. Ja, wat kan ik doen in deze tijd van het coronavirus. Een tijd die lijkt stil te staan voor velen. De wereld teruggebracht naar de eigen woonplek.…
Read More
17 mei 2022 in Blog

2018/2019/2020 Hoe stevig ben jij geworteld in Moeder Aarde?

Gezien het Corona-virus ook mij ruimte geeft om achterstalig werk aan te pakken, kom ik bij een blog uit die ik geschreven heb op nieuwjaarsdag 2018.. Nooit de tijd genomen om hem te plaatsen. Omdat de inhoud nog steeds relevant is besluit ik deze tekst aslnog met jullie te delen.…
Read More
Meer blogberichten
Marianne Cranston

Contact

Marianne Cranston
06 - 22 26 03 11
info@mariannecranston.com

Lid van VZLA (Vereniging Zwarte Lichten Astrologie)