vacature

Verbouw, aanbouw, renovatie en restauratie van woningen en bedrijfspanden

Aannemersbedrijf Sturm is actief in Zeeland. Sinds 1960 opereren wij vanuit het hart van Walcheren – Gapinge. Onze specialisatie is het bruikbaar, duurzaam en modern maken van bestaande bouw. Zoals bijvoorbeeld het renoveren en restaureren van monumentenpanden, het verzorgen van aan- en uitbouw bij bestaande woningen en bedrijfspanden. Of het verbouwen van leegstaande of ongebruikte gebouwen en bijgebouwen tot woonhuizen en vakantieverblijven. Oud en nieuw loopt bij ons door elkaar, en onze vakmensen weten hier heel goed raad mee.

Projecten

Klanten vertellen

Wij hadden op Camping Olmenveld de uitdaging om de receptie te vergroten in het bestaande pand. Dit leek in eerste instantie een onhaalbare klus. Samen met Aannemersbedrijf Sturm hebben we gekeken naar een mogelijke oplossing en we hebben deze uiteindelijk kunnen vinden op een eenvoudige maar doeltreffende manier. Tijdens de renovatie / aanbouw kwamen we toch wel veel zaken tegen die ook direct moesten worden aangepakt. Onder het vakkundig oog van de mannen van Sturm hebben we ook dit weten te realiseren.

Het tijdspad was enorm kort, anderhalve maand. Als klap op de vuurpijl heeft Aannemersbedrijf Sturm tussendoor nog even een hele nieuwe balie en meubilair gemaakt. De complimenten voor de teamgeest en spirit die er leeft bij dit bedrijf. Er zijn behoorlijk wat overuren en zaterdagen gedraaid om de receptie voor het kerstweekend operationeel te krijgen. Samen met de andere onderaannemers is dit gelukt.

Het resultaat mag er zijn. We zijn er superblij mee en krijgen veel positieve reacties van de gasten! Onze hartelijke dank voor alles!

Petra en Jos Westerbeke van Camping Olmenveld te Gapinge
https://www.olmenveldvakanties.nl

“Ik zocht een aannemer voor de bouw van mijn strandpaviljoen te Oostkapelle. Bij Sturm had ik direct het gevoel dat zij voor mij de juiste aannemer zouden kunnen zijn. Het bedrijf oogde modern en verzorgd. Ze luisterden bijvoorbeeld goed naar mijn toelichting op het plan. En kort daarna lag er een goed voorstel op mijn deurmat. De bouw was voor hen geen alledaagse klus en juist daarvan werden zij enthousiast. Op het strand werd de onderbouw gemaakt. Gelijktijdig werd in de werkplaats de demontabele bovenbouw gemaakt. Dagelijks heb ik de mannen op het strand en in de werkplaats bezocht. Wat mij aansprak was de werklust, het vakmanschap en de uitstekende alternatieven en oplossingen die zij bedachten. De sfeer is goed en het team is hecht. Kortom: ik heb mijn aannemer gevonden!”

Adriaan den Hollander van Zeecafé te Oostkapelle
http://www.zeecafe.nl

“Al ruim 30 jaar is Sturm in Gapinge onze aannemer waar we met heel veel plezier zaken mee doen. Bijvoorbeeld bij renovatie van ons restaurant. In de kerstvakantie zijn ze al begonnen met heel veel sloopwerkzaamheden, samen met ons eigen personeel. Doordat alles vooraf goed bekeken is, liep de bouw geen vertraging op, alle complexe vraagstukken werden op professionele wijze opgelost. Door de flexibele houding van Aannemersbedrijf Sturm worden renovaties altijd in zeer korte tijd gerealiseerd. Tot op de dag van vandaag genieten wij van het resultaat!”

Barbara en Bram-Pieter Poppe van 't Waepen van Veere te Veere
http://waepen.nl

“Het was onze wens om van de garage een comfortabel gastenverblijf voor twee personen te maken. Dat vroeg om een verbouwing: om binnenmuren, om een perfecte isolatie, meer licht, meer ramen, een mooie pui en om verwarming. Een keuken moest erin, dus leidingen moesten worden aangelegd. Sturm begreep hoe wij het graag wilden: met behoud van sfeer en met een goede afwerking, want het was toch zeker even zoeken naar de juiste oplossing om een slaapkamer, badkamer en woonkamer te realiseren in de ruimte die er was. Kortom: een klus die de vakmannen van Sturm Gapinge naar onze grote tevredenheid gerealiseerd hebben.”

Suzan en Meindert van Gastenverblijf de Zonnebloem te Veere
http://www.gastenverblijfdezonnebloem.nl

Na een prettige samenwerking bij verbouwingen van ons huis in Middelburg hebben we Aannemersbedrijf Sturm gevraagd voor de verbouwing van een gedateerde fysiopraktijk in Domburg. Wij wilden daar graag een woning van maken. Waar veel mensen er niks in zagen was Ab Sturm meteen enthousiast over de mogelijkheden van ons droomplekje … Heel fijn dat hij snapte wat we bedoelden!

Eerst heel veel slopen en veranderen zoals vloer eruit, nieuwe plafonds, meterskast verplaatsen, enz. Ook de hele bovenverdieping verbouwd en 2 grote dakkapellen op het huis.

Zonder tekening van een architect of iets dergelijks want we hebben alles zelf uitgedacht. Daar sta je dan, zonder tekening maar met heel veel ideeën die we aan Sturm hebben overgebracht. Hierbij hebben we zeer veel en prettig overleg met hun gehad. We zijn begonnen en hebben ter plekke ad-hoc bedacht waar precies bijvoorbeeld het raam moest komen, iets naar links of toch meer naar rechts enz. Alles prima gepland en op schema uitgevoerd. Na zo’n 5 maanden was alles klaar. Alles naar wens en het is zoooo mooi!!!

De dakkapellen waren ook voor Sturm een uitdaging, maar ze zijn prachtig geworden.“Wow, wat hebben jullie een gaaf en stoer huis, wat een werk is dat geweest” – “Ja, klopt, met Aannemersbedrijf Sturm, die kunnen we van harte aanbevelen !!!”

Familie Braam te Domburg
|