Sport Algemeen

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
 1. Verstappen zal ondanks 'dure momenten' risico blijven nemen met tracklimits

  Max Verstappen raakte vorige week poleposition en de snelste raceronde kwijt door tracklimits. Toch weerhoudt dat de coureur van Red Bull Racing er niet van de randjes op te blijven zoeken in de strijd met Mercedes.
 2. Trainer De Graafschap rekent bij promotie op feest 'op inventieve manier'

  De Graafschap hoopt vrijdag na SC Cambuur als tweede club rechtstreekse promotie naar de Eredivisie af te dwingen. Hoewel er bij de uitwedstrijd tegen Jong Ajax geen publiek welkom is, betekent dat volgens trainer Mike Snoei niet dat de fans rustig thuis blijven zitten.
 3. Van Vleuten wint ondanks val in afdaling eerste etappe Ronde van Valencia

  Annemiek van Vleuten heeft donderdag de eerste etappe in de Ronde van Valencia gewonnen. De Nederlandse rensters van Movistar kwam ondanks een val in een afdaling met ruime voorsprong solo over de finish.
 4. Bottas niet bang voor tussentijds vertrek: 'Slechts één team doet zulke dingen'

  Valtteri Bottas is niet bang dat hij nog tijdens dit seizoen zijn stoeltje bij Mercedes kwijtraakt. De Finse coureur werd donderdag in Barcelona geconfronteerd met geruchten dat hij op korte termijn moet plaatsmaken voor George Russell.
 5. NAC-trainer Steijn noemt ophef over Ibizatrip 'storm in glas water'

  NAC-trainer Maurice Steijn heeft geen spijt van zijn korte bezoek aan Ibiza van vorige week. Wel is hij geschrokken van alle ophef die het heeft veroorzaakt, zegt hij donderdag tegen Omroep Brabant.