Vacatures bij de Overheid

Jobvizier vacatures RSS feed
 1. Projectcoördinator Machinebouw - VERVULD! Ede

  Je ondersteunt de Verkoop Directeur op het gebied van binnendienst activiteiten, waaronder het calculeren, opstellen van technische beschrijvingen en het voorbereiden van offertes.

  Verder verzorg je voor een deel van de opdrachten de project coördinatie. Je bent hierbij een onmisbare schakel tussen de interne organisatie (engineering, productie) en klant. Je houdt de planning per project nauwlettend in de gaten en door bij te sturen beperk jij het risico op vertraging tot een minimum.

  Ook het organiseren van internationale beurzen is onderdeel van je werkzaamheden.

  In deze dynamische functie is het belangrijk gestructureerd en georganiseerd te kunnen werken om zo overzicht te behouden over complexe projecten. Communicatie met klanten vindt veelal plaats in het Engels of Duits. In deze functie rapporteer je aan de Verkoop Directeur.

  • Afgeronde Mbo/Hbo-opleiding in een technische richting
  • Affiniteit en inzicht in techniek
  • Beheersing van in ieder geval Engels en Duits
  • Communicatief vaardig
  • Accuraat en gestructureerd
  • Minimaal 3-5 jaar werkervaring

  Wat biedt Polymac:

  • Een zeer uitdagende baan in een projecten organisatie welke wereldwijd machines verkoopt en installeert
  • Ruimte en mogelijkheden voor persoonlijke groei
  • Afwisselende werkzaamheden
  • Werken met hoogwaardige interessante technologie
  • Een prettige werkomgeving
  • Een aantrekkelijk salaris en een dito pakket arbeidsvoorwaarden (cao klein metaal)

  Polymac, maakt met 40 gedreven medewerkers deel uit van Pagès Group (totaal 160 medewerkers https://www.pagesgroup.net/ ) en produceert al meer dan 40 jaar innovatieve robotsystemen, emmeraan-beugelmachines en In Mould Labelling systemen voor de kunststofindustrie.

  Markt:
  De internationale markt waarin Polymac opereert is competitief en dynamisch van aard, snel inspringen op klantbehoefte is van essentieel belang. Polymac positioneert zich aan de bovenkant markt met technisch hoogwaardige oplossingen.

  Cultuur:De cultuur binnen Polymac kenmerkt zich als professioneel, gedreven met weinig managementlagen.

 2. Mechanical Engineer - Vervuld! Tiel

  We zoeken een kandidaat voor de functie van Mechanical Engineer. In deze uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig construeren en uitdetailleren van geautomatiseerde productiesystemen. Vanaf offertetekening tot en met de detailtekeningen.

  Dit houdt onder andere in; het verzamelen van de informatie, statische en dynamische analyses maken, selecteren van de leveranciers, beoordelen speciale wensen van de klant op technische realisatie mogelijkheid, uitdetailleren van de tekeningen met bijbehorende stuklijsten en het beheren van het technisch documentatie systeem.

  Je kunt goed overweg met SolidWorks en bent gewend om in een multidisciplinair team te werken. Je weet creatieve ideeën om te zetten in praktisch toepasbare oplossingen. Tevens draai je mee in diverse ontwikkelingsprojecten.

  • Afgeronde HBO opleiding
  • Bij voorkeur ervaring met ontwerpprocessen
  • Ervaring met SolidWorks
  • Goede beheersing van de Engelse taal

  Als HBO schoolverlater ontvangen wij ook graag je gegevens.

  Wij zijn KRANENDONK Smart robotics te Tiel en op zoek naar een Mechanical Engineer. Onze klanten bouwen vliegdekschepen, bruggen en voetbalstadions. Wij ontwikkelen en leveren robotsystemen die deze superconstructies in elkaar lassen. We ontwikkelen ons in rap tempo tot Technology Leader in deze high-tech markt. Het is een jong, dynamisch bedrijf dat een hele sterke groei doormaakt.

  Door het implementeren van intelligente robot technologie stelt KRANENDONK zijn klanten in staat om efficiënter en effectiever te produceren. De productiesystemen die KRANENDONK levert zijn klantspecifieke oplossingen, die slim zijn geïntegreerd in de bestaande materiaal- en datastromen.

  Het werkveld waarin KRANENDONK opereert is niet gekoppeld aan een product of industrie, maar aan een productieprincipe. Traditioneel worden robots ingezet voor repeterende productie, maar KRANENDONK's competentie ligt in het tegenovergestelde: het automatiseren van niet-repeterende productie door slimme toepassing van robottechniek. Dit opent een wereld aan mogelijkheden voor productiebedrijven.

  KRANENDONK is een Nederlands bedrijf met ondersteunende kantoren in Denemarken, Singapore, USA, China en Japan. Vanwege groei zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s.

 3. Field Service Engineer - VERVULD! Vlaanderen

  Voor de Service afdeling zijn wij op zoek naar een collega voor de regio België. Het betreft hier een buitendienst functie met veel eigen verantwoordelijkheid. Technisch ben je hardware- en softwarematig goed onderlegd en actief. Een allround functie waarin je verantwoordelijk bent voor service, training en installatie van meetapparatuur. Productie en processen bij klanten worden steeds complexer, hier is meer data voor nodig. Smart Industry heeft jouw interesse

  • Het onderhouden en inspectie van meetapparatuur bij de klant
  • Het installeren en repareren van meetapparatuur bij de klant
  • Het installeren van de PC inclusief de applicatiesoftware en het verzorgen van de troubleshooting (zowel helpdesk als op locatie)
  • Het verzorgen van product trainingen aan de eindgebruikers
  • Het maken van gebruikershandleidingen en installatiehandleidingen
  • Zorg dragen voor alle administratieve werkzaamheden (rapportage klantbezoeken, kalibratie certificaten, projectinformatie, etc.)
  • Op- en afbouw van meetapparatuur voor beurzen en/of showrooms
  • Ondersteuning (hardware & software) in automatiseringsprojecten (Industrie 4.0/ IoT)

  • Afgeronde technische opleiding richting Elektrotechniek, Mechanica of aanverwant
  • Affiniteit met Industriële Automatisering en Industry 4.0 is een pre
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal en bij voorkeur de Engelse taal. Franse taal is een pre
  • In bezit van rijbewijs B
  • Goede contactuele vaardigheden
  • Enkele jaren ervaring als service engineer
  • Woonachtig in Vlaanderen (i.v.m. flexibel inzetbaar voor België, Luxemburg en Zuid-Nederland)

  Wij bieden:
  Een veelzijdige, uitdagende baan (direct een vast contract) met veel ruimte voor eigen initiatief. Goed salaris, auto, laptop & telefoon van de zaak.

  Mitutoyo Benelux, is een Japanse organisatie en sinds 1934 wereldmarktleider op het gebied van industriële precisiemeetinstrumenten, variërend van kleine hand-meetinstrumenten tot zeer geavanceerde meetmachines. Met deze innovatieve en kwalitatief hoogwaardige producten richt Mitutoyo zich op bedrijven in o.a. automotive, elektrotechniek, farmaceutische, medische en metaalindustrie.

  Mitutoyo biedt een totaalconcept: eigen ontwikkeling, productie, implementatie, kalibratie en een uitstekende service. Hierdoor weet Mitutoyo zich te onderscheiden van de concurrenten. Mitutoyo bouwt voortdurend aan de toekomst met als doel: duurzame groei, klanttevredenheid en persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers.

 4. Sales Engineer Tiel

  Voor deze functie zoeken wij iemand die ons wereldwijde salesteam komt versterken en de lead oppakt in het verder professionaliseren van de interne sales processen. Denk hierbij aan het verder opzetten van onze technische specificaties, prijscalculaties en offertes. Samen met je collega’s van engineering ga je tot het uiterste om de perfecte calculatie en offerte uit te werken.

  Je geeft daarnaast ondersteuning aan onze Area Sales Managers op ons HQ en de buitenlandse verkoopkantoren in complexe vraagstukken. Je bent continue op de hoogte van de beschikbaarheid aan resources om zo betrouwbare levertijden te kunnen bepalen richting klanten.

  Je werkt dus voornamelijk vanuit ons HQ in Tiel maar reist ook enkele keren per jaar zelfstandig of samen met een collega van Sales naar klanten.

  Je bent een netwerker die bruggen kan bouwen en die samen met de sales collega’s ons netwerk van bestaande en potentiële klanten kan uitbreiden en intensiveren. Op deze manier draag je bij aan de verdere groei en ambities van KRANENDONK.

  • Een afgeronde opleiding in de richting werktuigbouwkunde, technisch commerciële bedrijfskunde of vergelijkbaar
  • Aantoonbare commerciële of coördinerende ervaring in een technisch industriële omgeving met kapitaalgoederen
  • Ervaring in een organiserende rol binnen sales is een pre
  • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheid in het Nederlands en Engels
  • Ervaring met CRM en MS pakketten zoals Excel etc.
  • Kennis van de staalindustrie, scheepsbouw, offshore en/of robots is een pré

  Wij zijn KRANENDONK Smart Robotics te Tiel en we zijn vanwege onze sterke groei per direct op zoek naar versterking van ons Sales team! Onze klanten (wereldwijd) bouwen vliegdekschepen, bruggen en voetbalstadions en wij ontwikkelen en leveren slimme robotsystemen die deze superconstructies in elkaar lassen. KRANENDONK is al sinds 1983 marktleider in deze hightech markt.

  Door het implementeren van intelligente robottechnologie stelt KRANENDONK zijn klanten in staat om efficiënter, effectiever, en veiliger te produceren. De productiesystemen die KRANENDONK levert zijn klant specifieke oplossingen, die in bestaande productie processen kunnen worden geïntegreerd.

  Traditioneel worden robots ingezet voor repeterende productie, maar wij doen het graag anders. We maken het verschil door het automatiseren van niet-repeterende productie. Dit opent een wereld aan mogelijkheden voor productiebedrijven.

  Daarom zijn wij dringend op zoek naar een : Sales Engineer We have big dreams and we expect you to have the same!