Vacatures bij de Overheid

Jobvizier vacatures RSS feed
 1. Mechanical Engineer Tiel

  We zoeken een kandidaat voor de functie van Mechanical Engineer. In deze uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig construeren en uitdetailleren van geautomatiseerde productiesystemen. Vanaf offertetekening tot en met de detailtekeningen.

  Dit houdt onder andere in; het verzamelen van de informatie, statische en dynamische analyses maken, selecteren van de leveranciers, beoordelen speciale wensen van de klant op technische realisatie mogelijkheid, uitdetailleren van de tekeningen met bijbehorende stuklijsten en het beheren van het technisch documentatie systeem.

  Je kunt goed overweg met SolidWorks en bent gewend om in een multidisciplinair team te werken. Je weet creatieve ideeën om te zetten in praktisch toepasbare oplossingen. Tevens draai je mee in diverse ontwikkelingsprojecten.

  • Afgeronde HBO opleiding
  • Bij voorkeur ervaring met ontwerpprocessen
  • Ervaring met SolidWorks
  • Goede beheersing van de Engelse taal

  Als HBO schoolverlater ontvangen wij ook graag je gegevens.

  Wij zijn KRANENDONK Smart robotics te Tiel en op zoek naar een Mechanical Engineer. Onze klanten bouwen vliegdekschepen, bruggen en voetbalstadions. Wij ontwikkelen en leveren robotsystemen die deze superconstructies in elkaar lassen. We ontwikkelen ons in rap tempo tot Technology Leader in deze high-tech markt. Het is een jong, dynamisch bedrijf dat een hele sterke groei doormaakt.

  Door het implementeren van intelligente robot technologie stelt KRANENDONK zijn klanten in staat om efficiënter en effectiever te produceren. De productiesystemen die KRANENDONK levert zijn klantspecifieke oplossingen, die slim zijn geïntegreerd in de bestaande materiaal- en datastromen.

  Het werkveld waarin KRANENDONK opereert is niet gekoppeld aan een product of industrie, maar aan een productieprincipe. Traditioneel worden robots ingezet voor repeterende productie, maar KRANENDONK's competentie ligt in het tegenovergestelde: het automatiseren van niet-repeterende productie door slimme toepassing van robottechniek. Dit opent een wereld aan mogelijkheden voor productiebedrijven.

  KRANENDONK is een Nederlands bedrijf met ondersteunende kantoren in Denemarken, Singapore, USA, China en Japan. Vanwege groei zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s.

 2. Magazijn Medewerker Ede

  Als Magazijn Medewerker beheer jij de volledige goederenstroom voor projecten, service- en handelsorders en voorraden. Dit omvat het ontvangen en verwerken van alle binnenkomende goederen van leveranciers, klanten en service. Visuele kwaliteitsbeoordeling van de levering en signaleren en rapporteren van afwijkingen. Uitvoeren van pick-opdrachten voor interne projecten, service- en handelsorders.

  Je bent verantwoordelijk voor het correct verwerken van alle administratieve mutaties in ons ERP systeem en ondersteunt inkoop.

  Tevens ben je actief met het verpakken en verzenden van uit te leveren artikelen t.b.v. service en handelsorders en het laden en lossen van onderdelen/machines.

  Je rapporteert rechtstreeks aan de Manager Operations.

  • MBO werk- en denkniveau
  • Minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare omgeving(technisch)
  • Affiniteit en inzicht in techniek
  • Kennis van logistiek is een pre
  • Positief, accuraat, verantwoordelijk, flexibel en kwaliteitsbewuste instelling
  • VCA basis
  • Heftruck certificaat

  Polymac, maakt met 40 gedreven medewerkers deel uit van Pagès Group (totaal 160 medewerkers) en is al meer dan 40 jaar lang een betrouwbare partner voor innovatieve automatiseringsoplossingen binnen de kunststof verpakkingsindustrie.

  Polymac zet de standaard als het gaat om intelligente robotica, emmeraanbeugelmachines voor kunststof- en metalen beugels en In Mould Labelling systemen (IML).

  Markt:De internationale markt waarin Polymac opereert is competitief en dynamisch van aard, snel inspringen op klantbehoefte is van essentieel belang. Polymac positioneert zich aan de bovenkant markt met technisch hoogwaardige oplossingen.

  Cultuur: De cultuur binnen Polymac kenmerkt zich als professioneel, gedreven met weinig managementlagen. Flexibel en snel in staat in te springen op “kansen”.
  Enkele voorbeelden van onze machines zijn:
  • In mould labelling systemen
  • Uitneemsystemen voor spuitgietmachines
  • Machines voor het aanbeugelen van emmers
  • Pick&Place Stapelaars

  Groei:  Er is de strategische keuze gemaakt om verder te groeien en te diversifiëren.
  Polymac (40 medewerkers) is financieel zeer gezond en professioneel georganiseerd.

  Innovatie en kwaliteit staan hoog in het vaandel en om de toekomstige groei verder te versnellen en structureel te ondersteunen is Polymac op zoek naar een Magazijn Medewerker

 3. Monteur Machinebouw Ede

  Als Monteur Machinebouw ga jij in een team van ervaren vakmensen modules van onze machines assembleren. Dit doe je aan de hand van tekeningen, controle- en testprotocollen. Je bent o.a. actief met het elektrisch, mechanisch en pneumatisch aansluiten en afstellen van machines. Naast nieuwbouw werk je ook mee aan revisie- en ombouwprojecten.

  Problemen en storingen probeer je na overleg zoveel mogelijk zelfstandig op te lossen. Daarnaast lever je ook verbetervoorstellen aan. Dit alles in een prettige en schone werkomgeving.

  Je rapporteert rechtstreeks aan de Manager Operations

  • Afgeronde MBO opleiding werktuigbouwkunde of mechatronica
  • Minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare omgeving (machinebouw)
  • Affiniteit met elektrotechniek is een pre
  • Positief, accuraat, verantwoordelijk, flexibel en kwaliteitsbewuste instelling
  • VCA basis is een pre
  • Heftruck certificaat is een pre

  Wat bieden wij:

  • Een zeer uitdagende baan in een projecten organisatie welke wereldwijd machines verkoopt en installeert.
  • Ruimte en mogelijkheden voor persoonlijke groei
  • Afwisselende werkzaamheden
  • Werken met hoogwaardige interessante technologie
  • Een prettige werkomgeving
  • Een aantrekkelijk salaris en een dito pakket arbeidsvoorwaarden (cao klein metaal)


  Polymac, maakt met 40 gedreven medewerkers deel uit van Pagès Group (totaal 160 medewerkers) en is al meer dan 40 jaar lang een betrouwbare partner voor innovatieve automatiseringsoplossingen binnen de kunststof verpakkingsindustrie.

  Polymac zet de standaard als het gaat om intelligente robotica, emmeraanbeugelmachines voor kunststof- en metalen beugels en In Mould Labelling systemen (IML).

  Markt:
  De internationale markt waarin Polymac opereert is competitief en dynamisch van aard, snel inspringen op klantbehoefte is van essentieel belang. Polymac positioneert zich aan de bovenkant markt met technisch hoogwaardige oplossingen.

  Cultuur:
  De cultuur binnen Polymac kenmerkt zich als professioneel, gedreven met weinig managementlagen. Flexibel en snel in staat in te springen op “kansen”.
  Enkele voorbeelden van onze machines zijn:
  • In mould labelling systemen
  • Uitneemsystemen voor spuitgietmachines
  • Machines voor het aanbeugelen van emmers
  • Pick&Place Stapelaars

  Groei:
  Er is de strategische keuze gemaakt om verder te groeien en te diversifiëren.
  Polymac (40 medewerkers) is financieel zeer gezond en professioneel georganiseerd.

  Innovatie en kwaliteit staan hoog in het vaandel en om de toekomstige groei verder te versnellen en structureel te ondersteunen is Polymac op zoek naar een Monteur Machinebouw (38 uur)

 4. Office Manager Utrecht

  Kort gezegd: het is jouw verantwoordelijkheid alles binnen en buiten kantoor vlekkeloos te laten verlopen. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor zakenrelaties en expats, dus we verwachten kennis en klasse op internationaal niveau. Je voelt je niet te beroerd om zelf de administratie van aanvragen en boekingen weg te werken, maar je kan ook personeel aansturen en planningen maken wanneer dat moet.

  We verwachten dat jij de perfecte staat van onze appartementen persoonlijk neemt en gevoel voor inrichting en styling is daarbij geen overbodige luxe. Alle momenten waarop (potentiële) klanten met H.C.A in contact kunnen komen, tellen mee. Daarom is het ook jouw taak om onze sociale media kanalen te ontwikkelen en te onderhouden. We verwachten geen perfectie, maar wel de ambitie om die te bereiken.

  We zoeken een onafhankelijk en verantwoordelijk type dat enthousiast meedenkt, zich flexibel opstelt en oog heeft voor detail. Je draagt veel bij, maar bijleren kan altijd.

  Je kent Utrecht als je spreekwoordelijke broekzak, omdat je er zelf letterlijk thuis bent. Vlotte kennis van Nederlands en Engels (spreken en schrijven) is een must, maar dat spreekt voor zich. Minimaal 24 uur per week beschikbaar maar als je een fulltime uitdaging zoekt ben je ook welkom!

  H.C.A is gespecialiseerd in het verhuren van luxe appartementen op toplocaties in Utrecht. Onze reputatie hebben we te danken aan onze stijlvol gerenoveerde panden en aan ons jonge, ambitieuze team. De panden zijn vaak monumentaal, onze toewijding is dat altijd. Wij doen er alles aan om onze bewoners het gevoel te geven dat ze thuiskomen in hun H.C.A appartement.

  No hassle. Perfect apartments. Excellent service. Dat is wat telt. Dat is waar we jou voor nodig hebben. Verder geven we weinig om klassieke kantooruren of ander gedoe. Sterker nog: hoe meer jij je eigen ding wilt doen, hoe beter. Bij H.C.A mag je veel vrijheid, een mooie werkplek in Utrecht en unieke kansen verwachten, zeker als je die kansen zelf creëert.

 5. Business Developer - VERVULD! Utrecht

  H.C.A ZET DEUR WAGENWIJD OPEN VOOR AMBITIEUS VASTGOEDTALENT!

  Als business developer ben je verantwoordelijk voor de huisvesting van onze huurders. Dit begint bij het vinden van de juiste woningen via ons netwerk, jouw netwerk en daarbuiten. Je bepaalt in overleg met het team de huurprijs en verzorgt daarna de bezichtigingen met potentiële huurders.

  Verder ben je verantwoordelijk voor:

  • het actief uitbreiden van onze portefeuille van verhuurders
  • de marketing van onze panden in de vorm van advertenties, social media campagnes en jouw creatieve out of the box ideeën
  • het selecteren en beoordelen van kandidaat huurders aan de hand van de aangeleverde en vereiste gegevens
  • het opstellen van de (huur-)contracten en het voeren van de bijbehorende besprekingen
  • de check-ins en check-outs van nieuwe en vertrekkende huurders
  • de gehele administratieve afhandeling van de verhuur van de panden

  We zoeken een onafhankelijk en verantwoordelijk persoon met een commerciële en creatieve instelling die enthousiast meedenkt, zich flexibel opstelt en oog heeft voor detail. Ervaring in een soortgelijke rol is mooi, maar drive en ambitie is minstens zo belangrijk.

  Je kent Utrecht als je spreekwoordelijke broekzak, omdat je er zelf letterlijk thuis bent. Vlotte beheersing van Nederlands en Engels (spreken en schrijven) is een must, omdat veel van onze potentiële huurders Nederlands of Engelstalig zijn.

  Daarnaast ben je fulltime beschikbaar.

  H.C.A Long Stay is een nieuw concept van H.C.A en richt zich op de lange termijn verhuur en het beheer van woningen in Utrecht en omgeving. Onze reputatie hebben we te danken aan de constante hoogwaardige kwaliteit van ons jonge, ambitieuze team.

  Wij doen er alles aan om onze bewoners het gevoel te geven dat ze thuiskomen. NO HASSLE. Excellente service. Dat is wat telt. Dat is waar we jou voor nodig hebben. Verder geven we weinig om klassieke kantooruren of ander gedoe. Sterker nog: hoe meer
  jij je eigen ding wilt doen, hoe beter.

  Bij H.C.A Long Stay mag je veel vrijheid, een mooie werkplek in Utrecht en unieke kansen verwachten, zeker als je die kansen zelf creëert.