Feenstra Elektra

Al meer dan 50 jaar een begrip in Drachten!

Neem contact op

Over ons

Feenstra Elektra is gespecialiseerd in toegangscontrole systemen, intercom (video)systemen, automatische deurbediening, domotica en brandmeldinstallaties.

 

Specialisaties

Wij zijn al meer dan 50 jaar hét adres voor elektrotechnische installaties. We helpen je ook graag met het onderhoud en de service van deze installaties.

Contact

Op zoek naar een oplossing voor thuis of op kantoor? Neem direct contact op!

Installatie en onderhoud voor nieuwbouw, renovatie of onderhoud

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor het installeren van elektrische installaties? Wij installeren en onderhouden technische installaties voor op je kantoor, school, in je winkel of woning. Precies! We helpen ook particulieren met installaties. Het grootste voordeel van onze service? Onze monteurs besparen jou de tijd en inspanning, en door onze onderhoudsservice voorkom je onveilige situaties, zoals brandgevaar. Wil je meer weten? Neem contact op!

Tevreden klanten

Over ons

Wat begon als een elektrabedrijf voor huis, tuin en keuken, is uitgegroeid tot een onderneming met 50 jaar ervaring in het installeren en onderhouden van elektrotechnische installaties, zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt!

Lees meer