4.9
4,9/5

Waar kunnen we je mee helpen?

Over ons

Op onze website vind je informatie over onze diensten en de service die wij je bieden.

Henk Sieders en Edward Knorren staan voor je klaar voor o.a. onderhoud, reparatie, banden en APK.

Want… hier komt het op neer: voor alle werkzaamheden aan jouw auto kun je terecht bij CarXpert Autoservice Alteveer!

Lees meer over ons

Hoe klanten ons beoordelen

4.9
4,9/5
gemiddeld uit 60 reviews
5
Fijne garage, goed en snel geholpen en denken met je mee.
laura Otma
5
Deskundig, enorm klantvriendelijk en behulpzaam! Staan altijd klaar voor ons klanten, eerlijke prijzen. Fijne mensen, blij dat ik dit mooie bedrijf “mijn” garage mag noemen.
Jenny Guichelaar
5
Wauw, wat een enorme toppers zijn jullie! Een 308 met problemen. Telkens storingen. Wat zijn jullie in onze auto gedoken en wat hebben jullie je best gedaan om te achterhalen wat dit was. De verkoper van onze auto wilde ons amper tegemoetkomen. Maar jullie hebben zo onwijs jullie best voor ons gedaan. We zijn jullie meer dan dankbaar!! Groetjes, Ronald en Sharon
Sharon Zwiers
5
Klantvriendelijk in communicatie en meedenkend met de klant en naast de enorme know how zijn het ook aardige kerels. Prijstechnisch zijn ze zeker ook niet de duurste. Ik moest noodgedwongen switchen van garage en ben blij dat ik bij autoservice Alteveer terecht ben gekomen.
Stefan
5
Via via kreeg ik het adres van deze garage. Tot nu toe ben ik er fijn geholpen. Ze komen afspraken na, je krijgt een keurige prijs berekening en de problemen worden goed verholpen. Ik ben zeer tevreden.
Alie Brouwer