Header - BHV Training VR 2
VR Trainen BHV
Realistisch Trainen
Ontruimingsplan

Ontruimingsplan

Wat moet je doen bij een nood situatie?
Heftruck

Heffen en Hijsen

Heb jij al een heftruckcertificaat?
EHBO

Eerste hulp bij ongevallen

Weet jij wat je moet doen?

Opleidingen

BHV

BHV Nivi Opleidingen

NIVI is dé opleider in BHV cursussen in Noord Nederland. Wij geven basiscursussen, herhalingscursussen en de BHV Hoofdcursus. Schrijf je direct in!

VCA

VCA Nivi Opleidingen

NIVI is dé opleider in VCA cursussen in Noord Nederland. Wij geven de VCA Basis cursus en de VCA Vol cursus, incl. VCA examen. Schrijf je direct in!

VEILIGHEIDSZORG

Veiligheidszorg Nivi Opleidingen

Ontdek ons aanbod van Veiligheidszorg. Wat dacht u van ons ontzorgpakket, Risico inventarisatie of Bedrijfsnoodplan. Kijk rustig rond en neem contact op.

NIEUW

VR Training BHV

VR is een belangrijk onderdeel van “Het nieuwe leren”. De grootste innovaties op gebied van educatie en onderwijs vinden plaats door middel van de inzet van Virtual Reality.

Uit onderzoek is gebleken dat VR-ervaringen hetzelfde mentale proces op gang brengen als ervaringen opgedaan in de echte wereld. De manier waarop wij leren van ons handelen en ervaringen opdoen, is in VR vrijwel gelijk aan de realiteit.

Opleiding BHV

NIVI Opleidingsinstituut

NIVI is gespecialiseerd in opleidingen en advisering in RI&E-Bedrijfshulpverlening, Brandpreventie, VCA/VOL, Crisismanagement. Naast bovenstaande zaken zijn wij in staat om organisaties te ontzorgen op het gebied van administratieve ondersteuning met betrekking tot personeelsinzet etc.

Hierbij kijken we vooral naar de samenhang tussen de verschillende onderdelen en laten deze op elkaar aansluiten. Om een hoge kwaliteit te waarborgen, werken wij met zeer deskundige docenten die altijd praktijkgericht te werk gaan.. Ondernemende en initiatiefrijke vakdocenten die vanuit een professionele en praktijkgerichte achtergrond veiligheid vertalen van theorie naar praktijk. Risico’s herkennen en oplossingen aandragen zijn dan ook belangrijke speerpunten. Kortom we kunnen dan ook met recht stellen dat we met vakspecialisten werken en in staat zijn onze kennis en kunde over te dragen naar uw organisatie.

Certificeringen