1. Ondernemer zonder rijbewijs rijdt fietser onderuit: ‘Ik heb haar gewoon niet gezien’

    Ondernemer zonder rijbewijs rijdt fietser onderuit: ‘Ik heb haar gewoon niet gezien’

    Een kapotte blauwe damesfiets, lukraak neergeworpen op de kinderkopjes van de De Hagen in Rijssen. Daarachter een zwarte bedrijfsauto, de voorruit aan diggelen. Een ernstig ongeluk, veroorzaakt door ondernemer C. (41), die niet oplette bij het oprijden van de kruising met de Emmastraat. Dat C. überhaupt achter het stuur zat is al een wonder, zijn rijbewijs was al maanden eerder ingenomen door het CBR.
    Rijssen
  2. Woonhuizen geteisterd door explosies: de oorzaak van alle ellende is dit stuk vuurwerk
    PREMIUM
    MET VIDEO
    5

    Woonhuizen geteisterd door explosies: de oorzaak van alle ellende is dit stuk vuurwerk

    Een lichtflits. Een knal. Overal glas. De entree van Hotel Royal in Deventer ligt aan puin na een explosie. Die aanslag eind december staat niet op zich. Alleen al dit jaar is er in deze regio sprake van tientallen explosies bij woningen en bedrijfspanden. De Stentor ging op onderzoek uit en ontdekte een trend waarover experts zich grote zorgen maken.
    Deventer, Arnhem, Vaassen, Doornspijk, Hengelo, Almere, Apeldoorn
  1. LIVE FA Cup | Manchester City en Chelsea strijden op Wembley om eerste finaleplaats
    LIVE

    LIVE FA Cup | Manchester City en Chelsea strijden op Wembley om eerste finale­plaats

    Om nog iets van het seizoen te maken, wil Chelsea maar wat graag de FA Cup op zijn naam schrijven. Dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan, want in de halve eindstrijd is de Engelse koploper Manchester City de tegenstander op Wembley. The Citizens werden woensdagavond na strafschoppen uit de Champions League geknikkerd door Real Madrid en zinnen dus ook op revanche. Wie neemt het in de finale op tegen Manchester United of Coventry City? Vanaf 18.15 uur volgen we hier de belangrijkste ontwikkelingen.