Over B&S Advocaten

B & S Advocaten is een al jaren bestaand advocatenkantoor en is in de loop der jaren gegroeid tot een gerenommeerd, toegankelijk, betrouwbaar en deskundig kantoor, werkzaam in verschillende rechtsgebieden.

Wij behandelen niet alle zaken, maar zijn gespecialiseerd in de volgende rechtsgebieden:
familierecht (scheiding, omgang, gezag, erkenning), jeugdrecht, strafrecht, en psychiatrisch patiëntenrecht (WVGGZ/WZD).

Bianca Willemsen en Sanne Striekwold hebben in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:
Personen- en Familierecht en Strafrecht.
Sanne Striekwold is daarnaast ook geregistreerd in het rechtsgebiedenregister op het rechtsgebied Slachtofferzaken.

Op grond van deze registratie zijn zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Ons kantoor is gevestigd in zowel Lent (Nijmegen) aan de Griftdijk-Zuid 133, als Doetinchem aan de Plakhorstweg 17.

Beide vestigingen zijn gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer (vlakbij treinstation en bushalte) en wanneer onze clienten niet mobiel zijn is een afspraak op locatie ook een mogelijkheid .

Bianca Willemsen en Sanne Striekwold zijn de oprichters van het kantoor, nadat zij eerst jarenlang hebben samengewerkt aan de Graafseweg in Nijmegen bij een ander advocatenkantoor.

Al ruim 18 jaar en respectievelijk 14 jaar beoefenen Bianca en Sanne het vak van advocaat met veel plezier en passie. Wij denken graag met u mee om tot een goed en bevredigend resultaat te komen, zodoende uw juridische probleem op te lossen

Wij staan voor laagdrempeligheid en een persoonlijke aanpak waarbij uw belang, kwaliteit en betrokkenheid centraal staan. Wij praten niet in onbegrijpelijke juridische taal, maar in normale woorden. Wanneer u stress en onzekerheid ervaart, behoefte heeft aan snelle hulp en informatie dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Afhankelijk van uw inkomsten kunnen wij u op betalende of op basis van gefinancierde rechtshulp bijstaan. In sommige zaken kunnen wij zelfs geheel kosteloos voor u optreden.

Mocht u op deze site niet de informatie vinden die u zoekt of heeft u een juridisch probleem dat niet valt onder de door ons op de site vermelde rechtsgebieden, adviseren wij u (uiteraard geheel vrijblijvend) contact met ons op te nemen. Wij zullen dan beoordelen of wij u toch kunnen adviseren/bijstaan of dat wij u doorverwijzen naar een ander advocatenkantoor.

Ons kantoor is aangesloten bij:
Geschillencommissie Advocatuur

Wie zijn wij

Sanne

Sanne

0642170371
Bianca

Bianca

0646286353


Prangende vragen? App ons direct!