22 jaar Balletstudio Daniëlle

Maandag 4 september start het nieuwe dansseizoen 2023/2024

Ben jij iemand die niets liever doet dan iedere dag dansen en heel graag een toekomst ziet als danser of danseres of misschien wel dansdocent/ dansmaker, dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij geven op professioneel niveau danslessen in de stijlen klassiek en modern, en hebben door de jaren heen een goede doorstroom gecreëerd naar dansopleidingen in binnen en buitenland. Samen in overleg met jou maken we een traject wat het beste bij jou past.

Hartelijk welkom bij Balletstudio Daniëlle. Een Balletstudio voor dansliefhebbers, door dansliefhebbers. Iedereen is van harte welkom in de Krayenhoff Kazerne aan de Molenveldlaan 80 op het Limos terrein te Nijmegen.

Balletstudio Daniëlle is inmiddels een begrip in Nijmegen en omstreken. Veel kinderen en volwassenen hebben hier hun eerste danspassen gezet. Ons team van enthousiaste vakdocenten draagt al 22 jaar haar liefde voor ballet over. In een stimulerende omgeving uitgedaagd worden en vorderingen maken? Daar staan wij voor.

Met als basis klassiek ballet bieden wij, Peuter/Kleuterballet, Kinderballet, Spitzen les, Combi-lessen klassiek/streetdance/modern, Modern/Jazz, Moderne dans, (ver)Gevorderd klassiek ballet, Bodydance, dansworkshops en op zaterdagmiddag kinderfeestjes aan. Voor kleuters en jeugd, voor tieners tot en met volwassenen, voor beginners en (ver) gevorderden, kortom een balletstudio voor iedereen die van dans en beweging houdt.

Lees hier meer over Balletstudio Daniëlle.

Meld je nu aan voor een proefles door het contactformulier in te vullen, dit kan hier!

the D&JD Company en D&JD Junior CompanyDaniëlle & Juliane Dans

Ben jij iemand die niets liever doet dan heel veel dansen en wil je je blijven ontwikkelen?!  Kom dan auditie doen bij één van de D&JD Company’s.

D&JD (Daniëlle & Juliane Dans) Company is de naam van de semi-professionele dansgroep van Balletstudio Daniëlle voor goed getrainde en zeer gemotiveerde dansers.

De groep maakt deel uit van het programma talentontwikkeling binnen Balletstudio Daniëlle, bedoeld voor  dansers die niet van dans hun beroep willen maken, maar wel op het hoogst haalbare niveau willen trainen en dansen, kortom hun talent willen blijven ontwikkelen. De company treedt regelmatig op in de regio Gelderland en daarbuiten.

Wij zijn altijd op zoek naar NIEUW danstalent!