Al ruim 43 jaar dé tandarts van Nijmegen

Wij zijn al jarenlang een vertrouwd gezicht in Nijmegen en hebben vrijwel alle specialisaties in huis. Ons team bestaat uit enthousiaste medewerkers, waarbij een mix van jong talent en ervaren deskundigen de patiënt in een sociale sfeer behandelen.

Waar wij ons in onderscheiden? Ons team is altijd op de hoogte van de laatste (technologische) ontwikkelingen op het gebied van tandheelkunde en specialistische mondzorg. Hierdoor waarborgen wij uitstekende kwaliteit met gerichte, bijzondere aandacht voor u als patiënt. Zo doen wij zoveel mogelijk in huis, i.p.v. dat wij u doorverwijzen. Benieuwd naar ieder zijn eigen specialisatie? Bekijk ons team.

Heeft u angst voor de tandarts? Maakt u zich geen zorgen. Onze ervaren medewerkers zijn al jaren gespecialiseerd in het behandelen van angstige patiënten en stellen u graag gerust. Met een persoonlijke en gerichte aanpak zorgen wij ervoor dat uw bezoek zo comfortabel mogelijk verloopt.

Teamfoto Villa Westhof

Zoekt u met spoed een mondhygiënist?

U kunt vaak nog dezelfde week terecht bij een van onze mondhygiënisten, zowel voor parodontale therapie als algemene gebitsreiniging. Maak een afspraak en ervaar onze deskundige mondzorg in Nijmegen.

Momenteel geen wachtlijst – plan direct uw afspraak!

Bij Tandartspraktijk Villa Westhof begrijpen we hoe belangrijk het is om snel geholpen te worden bij tandheelkundige problemen. Veel mensen die op zoek zijn naar een tandarts, komen terecht op lange wachtlijsten. Bij ons is dat niet het geval. U kunt direct een afspraak inplannen en snel geholpen worden, zonder lange wachttijden. Of het nu gaat om een routinecontrole, pijnklachten, of een specialistische behandeling. Wij staan klaar om u direct te helpen.

Meld u aan en maak direct een afspraak!

Deskundig op het gebied van:

Orthodontie

Orthodontie

Implantologie

Implantologie

Endodontologie

Endodontologie

Parodontologie

Parodontologie

Cosmetisch

Cosmetische tandheelkunde

Extremepatient

Extreme angstpatiënt

Kindertandarts

Kindertandarts

Cosmetisch

Airflow® Gebitsreiniging

Meld u aan als nieuwe patiënt bij Tandartspraktijk Villa Westhof

Aanmelden
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Facebook
Instagram