Handgemaakte
Nederlandse
meubelen

De zitmeubelen van B&B Design zorgen voor comfort en een prachtige uitstraling van jouw ruimte.

Ons verhaal

Vakmanschap van Nederlandse bodem

We maken al 21 jaar lang kwalitatief soft seating zitmeubilair voor de zakelijke markt. Comfortabele fauteuils, banken en stoelen met een nette en moderne uitstraling. Alle meubels worden in ons familiebedrijf gemaakt, van het knippen
en stikken van stoffen tot het stofferen en afmonteren van de meubels.

We combineren vakmanschap met efficiëntie en zorgen er zo voor dat onze meubels altijd van de hoogste kwaliteit zijn. Eigen collectie of maatwerk, onze meubels hebben een snelle levertijd. Dat kunnen we garanderen omdat we al ons zitmeubilair in Nederland produceren en samenwerken met betrouwbare partners.

Kom meer over ons te weten

Scroll to explore

Onze projecten

Hier zijn we trots op

WAY Kantoor 's-Hertogenbosch
Savills - vd Plas Meubel & project
Cognac bruine bank zorginstelling
Ter Weel - Lensen Projectinrichters
Restaurant Edel by Dennis Amsterdam
Kinderdagverblijf De Tol
restaurant met mintgroene treinbanken
Collectie

Onze eigen collectie of maatwerk?

B&B Design heeft een brede collectie van zitmeubelen om uit te kiezen, maar levert ook maatwerk waar nodig. Zoek je een bank voor de gehele breedte van je restaurant? Of ben je op zoek naar een bank met een bijzondere maat of vorm? Dat verzorgen we ook. Jij levert ideeën en afmetingen aan en wij produceren passende meubels.

Bekijk onze hele collectie

“Wij geloven dat we met vakmanschap en productie in Nederland het verschil maken voor onze klanten op het gebied van kwaliteit, snelheid, betrouwbaarheid en milieu.”

– Ron Borstel

Onze producten

Dit is wat wij maken

Easy clean systeem

Wij zijn de grondlegger van het Easy Cleansysteem

B&B Design heeft het Easy Cleansysteem uitgevonden om organisaties in de zorg te helpen. Een simpel systeem, met heel veel gebruiksgemak voor je cliënten en de facilitaire afdeling.

Hoe het werkt? De onderdelen van meubels die uitgerust zijn met het Easy Cleansysteem worden apart gestoffeerd en gemonteerd met stalen beugels. Deze zitmeubelen zijn voorzien van een makkelijk uitneembare zitting. Deze zitting zorgt ervoor dat het gehele meubel eenvoudig schoon te maken is, inclusief moeilijk bereikbare hoeken. Tevens is het mogelijk om snel en op locatie onderdelen te vervangen.

Voor de veiligheid maken we daarnaast gebruik van brandvertragend koudschuim. Dit systeem legt nu de basis voor het circulaire programma van B&B Design.

Scroll to contact us