Talentanalyse

Biedt je huidige werk je niet meer de benodigde uitdaging en  toe aan een nieuwe impuls of carrièremove? Dan kan onze Talentanalyse uitkomst bieden.

Loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding helpt mensen zich gedegen te oriënteren op zowel toekomstige carrièremogelijkheden als op de huidige arbeidsmarkt.

Outplacement

Outplacement blijkt in de praktijk een effectief en doeltreffend middel te zijn om medewerkers van baan naar baan te helpen.

Agogische bokscoaching

Om het diepste binnenste naar boven te krijgen is actieve Coaching met Paauwer een handig hulpmiddel en biedt PaauwTalent op dit terrein ondersteuning in de vorm van agogische bokscoaching.

(Executive) coaching

Bij de uitkomst van de Talentanalyse of tijdens het loopbaantraject merken we vaak dat gerichte aandacht voor communicatieve vaardigheden de persoonlijke effectiviteit kan verhogen.

Teambuilding

Behoefte om eens op een geheel andere manier met teambuilding aan de slag te gaan, dan je gewend bent, dan biedt de Boostcamp van PaauwTalent daarin uitkomst.

Studiekeuze

Het examenjaar van de middelbare school is aangebroken. Nog even doorbijten, je felbegeerde ‘papiertje’ behalen en dan kun je eindelijk gaan studeren! Maar welke richting ga je kiezen?…

To do list: boost your TALENT!

PaauwTalent is een landelijk opererend adviesbureau gespecialiseerd in Talentanalyse, Loopbaanbegeleiding, Outplacement, Studiekeuze advies, Agogische Bokscoaching, Teambuilding (Boostcamp) en (Executive) Coaching. Wij zijn er van overtuigd dat er voor iedereen een passende en inspirerende plaats op de arbeidsmarkt is. Deze overtuiging vormt de basis voor onze visie en werkwijze.

We denken graag mee als gelijkwaardige gesprekspartners met zowel de organisatie als met de individuele medewerker, waarbij we uitgaan van kansen en mogelijkheden in plaats van belemmeringen. Onze werkwijze is concreet, betrokken en mens- en resultaatgericht. Het geeft een heldere kijk op zaken, hetgeen vaak ook als ‘verfrissend’ ervaren wordt. Ons team bestaat uit een groep enthousiaste, gecertificeerde en gedreven adviseurs / medewerkers. We zijn allen laagdrempelig, hebben plezier in ons werk en delen dat graag met u!

Om de kwaliteit van onze diensten te waarborgen, zijn we aangesloten bij NOLOC. U vindt op deze site een verkorte weergave van een aantal van onze activiteiten. Aangezien professionalisering en persoonlijke ontwikkeling mensenwerk is, lichten we een en ander graag toe in een persoonlijk gesprek. Vervolgens stemmen wij in samenspraak met u onze dienstverlening op uw specifieke behoeften af!

Gezien het persoonlijk karakter van onze dienstverlening switchen we op deze site nu over op de 'je-vorm'. Wij hopen je te ontmoeten!

Ronald Paauw

Vennoot PaauwTalent