Mediator Arnhem en omgeving

Met behulp van onze MfN mediators kunnen jij en je (ex-)partner jullie scheiding op een juiste manier afronden. Wij hechten veel waarde aan het begeleiden van kinderen tijdens dit proces. Wij zijn een familiebedrijf met alle deskundigheid onder één dak, inclusief kindercoach én financiële, juridische en fiscale hulp.

Wij van “Scheiden doe je samen” zijn een familiebedrijf in Nederland (regio Arnhem) en hebben ook een scheiding met kinderen meegemaakt. Dus vraagstukken zoals “Waar moet ik beginnen?”, “Hoe vertel ik het de kinderen?”“Kan ik hier blijven wonen of moet ik op zoek naar een andere woning?”, “Hoeveel geld heb ik straks maandelijks te besteden?”, Scheiden en dan? Wat is het stappenplan? etc, zijn allemaal vragen die voor ons heel herkenbaar zijn.

En dan nog het belangrijkste van alles, als je kinderen hebt: “hoe kunnen wij het zo regelen dat de kinderen hier zo min mogelijk schade van ondervinden?”. Het is één grote brei van onduidelijkheden, onzekerheden en conflicten. Om gek van te worden toch?”

Scheiden in moeilijke tijden; huizenmarkt, energiecrisis en inflatie.

Scheiden in moeilijke tijden; huizenmarkt, energiecrisis en inflatie. Regelmatig krijg ik de vraag of het nog wel mogelijk is om te gaan scheiden. Dit omdat er (bijna) geen (betaalbare) woningen zijn op de huizenmarkt en dan ook nog eens de energiecrisis, waardoor de energiekosten erg hoog zijn. Lees hier verder over de mogelijkheden: Scheiden in moeilijke tijden. 

Wie zijn wij
mediation kinderen

"Bij ons zijn jullie kinderen écht het allerbelangrijkste! Als ervaringsdeskundige ouders, weten wij hoe belangrijk het is om van een scheiding géén vechtscheiding te maken."

Goed om te weten

diensten scheiden doe je samen
Wat kunnen wij jullie bieden
  • Kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek
  • Keuze voor een uur- of vast tarief
  • Afspraken ook in de avonden en op de zaterdag mogelijk
  • Een eigen kindercoach
  • Een eigen hypotheekadviseur
  • Gesubsidieerde rechtsbijstand
veel gestelde vragen
Veel gestelde vragen

Scheiden? Hier vind je antwoorden. Wij hebben de meest inhoudelijk gestelde vragen voor je op een rij gezet. Denk bijvoorbeeld aan:

scheidingsformulieren
Voor jullie uitgezocht

Wij hebben veel informatie in handige documenten gebundeld. Daarnaast zijn er formulieren/documenten die jullie tijdens of na een scheiding nodig kunnen hebben.
Deze formulieren/documenten kun je hier downloaden.

Ervaren mediator gevestigd in Arnhem

Zijn jij en je (ex-)partner op zoek naar een mediator in Arnhem omdat je op een respectvolle manier wilt scheiden? Het liefst op een manier waar jullie beide tevreden zijn met de uitkomst en een vechtscheiding willen voorkomen? 

De mediators in Arnhem helpen jullie hier graag bij! Onze mediators zullen de communicatie tussen beide partijen in goede banen laten verlopen zodat de standpunten en de situatie van zowel jou als je (ex-)partner besproken worden. Tijdens de mediation zorgen onze mediators ervoor dat de communicatie tussen alle betrokken partijen soepel verloopt.

De mediators in Arnhem doen alles voor je wat je nodig hebt om tot een geschikte oplossing te komen. Via deze weg komen we tot een oplossing waar jullie je beide in kunnen vinden. Het team van Scheiden doe je samen is gespecialiseerd in alle facetten van een echtscheiding. 

Wij kunnen jullie dus zowel op financieel, fiscaal als juridisch vlak ondersteunen en dus ook de fiscale gevolgen beperken. Wil jij alvast kennismaken met ons team? Bekijk dan direct onze over ons pagina en leer alle mediators in Arnhem en omgeving kennen!

Kies voor een mediator van Scheiden doe je samen

Wij snappen zeer goed hoe emotioneel een scheidingsprocedure soms kan zijn. Hier houden wij rekening mee. Wij hebben immers zelf ook in het verleden te maken gehad met echtscheidingen. 

Hierdoor hebben wij genoeg kennis en ervaring om jullie te helpen met het uit elkaar gaan. Met veel toewijding en zorg zullen onze mediators in Arnhem en omgeving jullie begeleiden tijdens deze emotionele periode, zodat jullie er niet alleen voor staan. 

Wij bieden jullie niet alleen een luisterend oor, maar zorgen er ook voor dat alle juridische documenten juist ingevuld en ingediend worden. Zo worden jullie op alle vlakken geholpen. Bij het inschakelen van één van onze ervaren mediators hoeven jij en je (ex-)partner niet zelf naar de rechtbank, wij zullen alles voor jullie afhandelen!

Ook voor een snelle scheiding zijn jij en je (ex-)partner bij ons op de juiste plek. Een echtscheiding hoeft immers niet veel tijd in beslag te nemen wanneer jij en je (ex-)partner op één lijn zitten. Wanneer jullie dezelfde mening hebben over jullie schulden, lening, hypotheek en eventuele kinderen, kunnen we snel afspraken maken. Dit helpt uiteraard om het proces snel geregeld te hebben. 

Onze mediators in Arnhem kunnen jullie van advies voorzien en vervolgens de gemaakte afspraken verwerken in het echtscheidingsconvenant. Wanneer alles soepel verloopt kan een mfn registermediator jullie echtscheiding binnen 4-6 weken afronden. Wij streven naar een goede, zorgvuldige en snelle afhandeling om een conflict te voorkomen.

Geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek?

Wanneer jij en je (ex-)partner woonachtig zijn in Arnhem of omgeving en zoeken naar een mediator in Arnhem omdat jullie van plan zijn om uit elkaar te gaan, neem dan contact op! Ons team van mediation in Arnhem staat voor jullie klaar en ondersteunt jullie graag tijdens de scheidingsprocedure. 

Jullie kunnen vrijblijvend met ons contact opnemen door te bellen naar 085 – 401 08 39 of door te mailen naar info@scheidendoejesamen.nl. Willen jullie direct een kennismakingsgesprek met een mediator in Arnhem of omgeving inplannen? Gebruik hiervoor ons online formulier. Eén van onze scheidingsmediatoren zal zo snel mogelijk contact met jullie opnemen om een afspraak te plannen!

Wij zijn gevestigd in Arnhem maar bieden hulp door heel het land. We zijn onder andere te vinden in de grotere steden in Nederland, en als mediator in de Achterhoek. Populaire locaties zijn: Mediators in Nijmegen, Utrecht, Doetinchem, Deventer, Apeldoorn, Amersfoort, Ede, Zutphen en natuurlijk Arnhem.

team scheiden doe je samen

Alles onder één dak

Op al jullie vragen en wensen kunnen wij samen met jullie de beste oplossingen zoeken. Johan is namelijk, naast MfN mediator, ook financieel planner en hypotheekadviseur.

Denise is onze eigen kindercoach die jullie kinderen kan begeleiden, maar ook ouders handvatten kan geven om uiteindelijk de kinderen zo goed mogelijk door deze periode heen te loodsen.

Inge is mediator en is psychosociaal counseler i.o en heeft naast de juridische kennis ook zeer veel ervaring met het begeleiden van ouders om zo een goed zorgplan voor jullie kinderen te bouwen.

Jullie zullen zien dat de brei van onduidelijkheden en onzekerheden, met behulp van ons stappenplan heel snel een overzichtelijk geheel wordt, waardoor jullie weer snel toekomstgericht kunnen handelen. En dat allemaal onder één dak!

Meer informatie

Samen scheiden geeft jullie meer

Gratis kennismakingsgesprek plannen