Welkom bij

Massagesalon
Venuz

Wilt u weg van de dagelijkse beslommeringen?

Met de sensuele massages van Venuz kunt u hieraan ontsnappen en lichaam en geest heerlijk ontspannen. 

Bezoek Massagesalon Venuz

Goed nieuws!
Om je extra te laten ontspannen en te laten genieten van de massages hebben we sinds kort airco’s laten installeren.

De massagepraktijk heeft goed opgeleide en gediplomeerde Nederlandse masseuses, waarvan er dagelijks vier of vijf aanwezig zijn.

Bij Venuz staat hygiëne, klantvriendelijkheid en collegialiteit hoog in het vaandel. Dit maakt dat er een gezellige en ontspannen sfeer is. Natuurlijk wordt er veel aandacht geschonken aan het geven van een uitstekende erotische massage.

Dit alles bij elkaar maakt dat Venuz al ruim 20 jaar in de top van de erotische massage wereld in Nederland meedraait. Nieuwsgierig geworden? Kom dan vrijblijvend bij ons langs. In onze gezellige woonkamer word je welkom geheten door de masseuses.

Onder het genot van een drankje kun je alvast de huiselijke sfeer proeven. Mocht je een massage willen dan heb je de keus uit de op dat moment beschikbare masseuses.


Bij Venuz kun je echt relaxen. De dames brengen je in hogere sferen. Zij zullen zich er volledig voor inzetten om jou in extase te brengen! Een uur volledig ontspannen en je heerlijk laten verwennen dat is waar Venuz voor staat!

Scroll naar boven