Bevalling
Gratis cursusaanbod

Medische echo's op locatie

Online aanmelden

Verloskundig Centrum Assen

Rechtstreekse bereikbaarheid

IMG_0068-kopie

Als eerste praktijk in Drenthe maken wij bevallen met de BirthVR mogelijk!

Wij bieden net die extra ondersteuning bij de omgang met pijn tijdens de bevalling.

Aanmelden verloskundige

Verloskundig Centrum Assen e.o. biedt u verloskundige zorg op maat. Professioneel, persoonlijk en vertrouwd!

Aanmelden kraamzorg

Wij hebben onze eigen HKZ-gecertificeerde kraamzorg; Kraamcentrum Assen e.o. Hierdoor kunnen wij u continuiteit van zorg bieden.

Over ons

Verloskundig Centrum Assen e.o. brengt alles in één centrum bij elkaar op het gebied van kinderwens, verloskunde, echoscopie, kraamzorg, cursussen, bevalling en kraambedbegeleiding. Verloskundig Centrum Assen e.o. biedt u een totaalpakket van alles wat belangrijk is voor deze bijzondere periode in uw leven en streeft hiermee naar continuïteit van zorg!

Onze begeleiding is een combinatie van vakbekwaamheid en persoonlijke aandacht voor uw gevoelens en zorgen. Kortom; professioneel, persoonlijk en vertrouwd!

Wij zijn werkzaam in de gemeente Assen, Aa en Hunze, Tynaarlo, Bovensmilde, Smilde, Hoogersmilde, Appelscha en Veenhuizen. Wanneer u buiten deze regio woont kunt u, geheel vrijblijvend, informeren naar de mogelijkheden om uw zwangerschap, bevalling en kraambed door ons te laten begeleiden.

  • Extra service

    U kunt naast het reguliere zorgaanbod gebruik maken van de ouderschapsmediation, stiefplancoaching, pretechoactie, hartjesspreekuur, borstvoedingscursus, zwangerschapscursus en weegspreekuur. Onze verloskundigen bieden ondersteuning tijdens een bevalling op de baarkruk of in bad. Daarnaast zijn zij bekend met de BirthVR! Clienten van Verloskundig Centrum Assen krijgen een intake en 4 gratis sportlessen cadeau bij Optimal Strength, aangezien wij sporten tijdens en na de zwangerschap erg belangrijk vinden!

  • Gratis zwangerschapscursus

    Verloskundig Centrum Assen e.o.  biedt u een gratis zwangerschapscursus aan t.w.v. € 125,00, indien u bij zowel ons als Kraamcentrum Assen staat ingeschreven!

  • Gratis echopakket

    Verloskundig Centrum Assen e.o. biedt u een gratis echopakket t.w.v. € 130,00 aan, indien u bij zowel ons als Kraamcentrum Assen e.o. bent ingeschreven!

  • Samenwerking

    De KNOV, onze beroepsvereniging, is er een groot voorstander van om de samenwerking op te zoeken in de verloskundige zorg. Verloskundige zorg en kraamzorg zijn bijvoorbeeld onlosmakelijk met elkaar verbonden en belangrijke partners in de geboortezorg. Daarom heeft Verloskundig Centrum Assen e.o. haar eigen HKZ-gecertificeerde kraamcentrum: Kraamcentrum Assen e.o.! Hierdoor is er een intensieve samenwerking en zorg op maat!

Wat anderen over ons zeggen

Paula

Een leuke en gezellige praktijk. Bedankt voor de fijne begeleiding tijdens de zwangerschap. De aanwezigheid tijdens mijn bevalling voelde goed, ik kijk er dan ook met een heel fijn gevoel naar terug.

Paula
Iwona

Ons mannetje is nu een half jaar oud. Wat gaat die tijd snel zeg, maar wat genieten wij van Tom(mie). Ik denk nog vaak terug aan de zwangerschap en daarmee jullie begeleiding. Deze was fantastisch en dat mag gezegd worden! Bedankt voor alles!! Liefs, Iwona.

Iwona
Sabine

De zorg was top! Jullie namen altijd de tijd voor ons wat ons het gevoel gaf dat we een persoon waren en niet een nummer! Lieve groetjes!!

Sabine
Judith

Wat hebben wij ons prettig gevoeld bij jullie praktijk zeg!!!! Ondanks mijn onzekerheid heb ik mede dankzij jullie begeleiding ontzettend van mijn zwangerschap kunnen genieten! En daar was ze dan!!!! Ik moest na haar geboorte gewoon “afkicken”…. die wekelijkse bezoekjes aan de praktijk waren zo vertrouwd geworden…. En voor iedereen die nog zoekende is naar een goede verloskundige: Hier ben je ECHT aan het juiste adres! Patrick, Judith en Liv

Judith

Contact

Er zijn verschillende manieren om contact te leggen

Spoed

Voor spoedgevallen dient u altijd direct telefonisch contact met ons op te nemen.

U kunt ons 24/7 bellen op telefoonnummer 06-22125834.

Aanmelden

U kunt ons bellen op telefoonnummer 06-22125834 of het aanmeldformulier invullen.

Indien u gebruik maakt van het aanmeldformulier nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Email

Voor algemene en niet spoedeisende vragen kunt u een email sturen naar: info@verloskundigcentrumassen.nl

Uiteraard mag u ons ook altijd bellen!

© Copyright - Verloskundig Centrum Assen e.o.

Gratis pretechopakket

Sluit