AGENDA
VERHUUR
ALBUMS
ROUTE

Op deze site vindt u een overzicht van de activiteiten van de sportcentrum De Klaverhal.

Voor het reglement van het zaalvoetbal kunt ook hier terecht.

Op zondag zijn er niet iedere week sportactiviteiten maar is de sporthal incl.het restauratieve gedeelte van De Klaverhal te huur voor één ieder die wel eens een leuk sportief feestje wil geven.

Op deze site staan foto’s die gemaakt zijn van activiteiten en festiviteiten in en rond De Klaverhal.

De Klaverhal is goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer.

Hondsdrafweg 1
2381 BZ Zoeterwoude
telefoon : 071 5802427

OVER DE KLAVERHAL
VERENIGINGEN

Sport- en Recreatiecentrum ‘De Klaverhal’ is een multifunctioneel sportcentrum dat onderdak biedt aan verschillende sportverenigingen, scholen en organisaties.

De grote sporthal wordt door meerdere verenigingen gebruikt, en soms zelfs door twee tegelijk aangezien de hal in twee delen op te splitsen is door middel van een neerlaatbare wand, waardoor een verdeling 1/3 & 2/3 ontstaat.

De zaal biedt plaats aan alle voorkomende zaalsporten, zoals volleybal, badminton, tennis, handbal, etc. Naast de grote sporthal biedt de Klaverhal ook een kleinere sporthal, waar bijvoorbeeld een gymnastiekvereniging, een tafeltennisvereniging, een judovereniging en Bewegen voor Ouderen onderdak vinden.

Na het sporten is het goed vertoeven in de gezellige ontmoetingsruimte van de Klaverhal, waar onze gastheer Wim van Leeuwen u graag ontvangt.

Eén van onze medehuurders is Voetbalvereniging SJZ uit Zoeterwoude.

“Sint Jan Zoeterwoude”, beter bekend met de afkorting S.J.Z. is al sinds 1945 een begrip.

Lees meer over de verenigingen …