scholtes-slider-2560x900-home-1

Verwarming

Optimaal warmtecomfort

scholtes-slider-2560x900-duurzaam-2

Verduurzamen

Energiezuinig wonen en werken

scholtes-slider-2560x900-home-3

Klimaatbeheersing

Frisse lucht met een aangename temperatuur

Scholtes Klimaattechniek: Uw installateur en loodgieter in Monster

Scholtes Klimaattechniek is uw totaal installateur uit Monster. In het hele Westland tot aan Rotterdam zijn wij uw professionele partner op het gebied van centrale verwarming, sanitair, riolering, elektra, duurzame oplossingen, airco en ventilatie. Uiteraard verrichten we ook reparaties aan uw installatie en voorkomen we storingen door het uitvoeren van preventief cv-ketel onderhoud. Ons werkgebied bestrijkt de regio Monster, Rijswijk, Den Haag, Naaldwijk, Rotterdam, ’s Gravenzande, De Lier en Kwintsheul.


Landelijk gecertificeerde installateur

Scholtes Klimaattechniek is een landelijk gecertificeerde installateur en gasfitter. Dat betekent dat u de absolute zekerheid heeft van een betrouwbare en gedegen installatie. Scholtes zet zich 100% in voor particulieren, woningbouwverenigingen en opdrachtgevers in de utiliteit zoals kantooreigenaren, zorginstellingen en scholen.





Op zoek naar een nieuwe cv-ketel, airco, zonnepanelen of juist installatiemateriaal? Wilt u graag een ervaren en vakbekwame installateur, loodgieter of elektricien? Neem dan eens contact op met Scholtes uit Monster. Wij staan u graag te woord en maken een geheel vrijblijvende offerte voor u. In de regio Monster, Rijswijk, Den Haag, Naaldwijk, Rotterdam, ’s Gravenzande, De Lier en Kwintsheul staan we voor u klaar!


Top