Home

Bij Voor Elk Wat Wils ben jij en je haar is de goede handen bij het gehele team van topstylisten. Voel je welkom in de sfeervolle kapsalon waar een gezellige huiskamersfeer je even een momentje voor jezelf geeft en wordt je haar tot in de puntjes verzorgd. Met onze uitgebreide productlijnen is er voor elk haartype een geschikte behandeling waarmee we je haar perfect kunnen verzorgen en stylen.

Het hechte team bestaande uit vier gedreven specialisten die in staat om jou op een professionele manier te adviseren.

Je haar is immers je mooiste accessoire!



De Salon

Wij zijn blij je te mogen verwelkomen in onze salon!

Jouw bezoek aan de kapsalon is meer dan alleen het wassen, knippen en kleuren van je haar. Het is een momentje voor jezelf, even lekker tot rust komen en genieten van de aandacht. Deze sfeer dragen wij als gedreven team ook uit; jij staat geheel in het middelpunt van de belangstelling.

Sinds 1 september 2012 zit Voor Elk Wat Wils in de geheel nieuwe salon aan de monumentale Voorstraat 1 in Voorschoten. Het pand is geheel gerenoveerd en zodanig ingericht dat iedereen zich er meteen thuis voelt. Naast de mogelijkheden om je haar tot in de puntjes te laten verzorgen kun je er terecht voor een breed assortiment aan producten voor je haar en huid. Aan de lange leestafel kun je onder het genot van een lekker kopje koffie lezen in een van de vele tijdschriften en bladen die regelmatig worden aangevuld. Met de gezellige en informele sfeer weten wij zeker dat je je prettig en op gemak voelt waarbij je de drukte van de dag even vergeet.

Voor historie en sfeer komt u naar de Voorstraat met zijn gezellige cafés en restaurants, gelegen tussen monumentale panden en omringd door eeuwenoude Hollandse lindebomen.

Wie is Wils

Als kleine jongen al droomde Wils van het kappersvak en die liefde en passie voor het vak zijn sindsdien alleen maar gegroeid. Wils startte op 20 jarige leeftijd zijn eigen kapsalon in Voorschoten met het doel mensen mooier te en blij te maken. Zodra je plaatsneemt in de stoel, heeft hij een duidelijke visie en geeft hij advies die naadloos aansluit op jouw wensen. Hij schroomt niet zijn ongezouten mening te delen maar hij heeft het beste met je voor. Zo houdt hij rekening met gezichtsvorm, haartype en kleur en zorgt dat je blij de kapsalon uitloopt, altijd met geföhnd haar. Je haar is immers je mooiste accessoire!

Als Wils niet aan werk is, brengt hij zijn tijd het liefste door omringt door zijn man en vrienden onder het genot van een goed glas wijn, kortom een echte bourgondiër.



Producten

Verzorging van Natulique

De kwaliteit van de Professionele Haarverzorgingsproducten van Natulique is te danken aan de passie en toewijding die het vergt om verzorgingsproducten te creëren die de gevestigde merken op de markt overtreffen met een gemiddelde van 95% tot 100% Gecertificeerde Biologische en Natuurlijke Ingrediënten.

NATULIQUE ziet een toekomst voor ons waar het kappersvak en duurzaamheid hand in hand gaan, zonder in te leveren op resultaat. Op deze manier kan iedereen op een bewustere en gezondere manier er net zo mooi uit zien als ze gewend zijn.


Kleuringen van Alfaparf Milano

Elke seconde, gezien over 5 continenten, verlaat een vrouw een kapsalon met een Alfaparf Milano kleur. Een prachtige kleur, die voldoet aan haar verwachtingen. Elke kleur van Alfaparf Milano wordt op maat gemaakt en is ontwikkelt met de meest innovatieve technologieën en met de typisch perfectionistische, Italiaanse afwerking.


Bouw je voordeel op met onze KLANTENPAS; per euro die je besteedt aan behandelingen krijgt je één punt. Hierbij staan 250 punten voor € 7,50 korting op onze producten.

Team Wils

Wils

b7faf6533c5011dda48ed3df570843be.jpg

Maakt van je haar je mooiste accessoire!

Sandy

95ccd98e1b548f1450ea20a78bd5c02e.jpg

Leydi

53484721fad00dea14ffe9f6e16580ee.jpg

Deze vrolijke noot palmt iedereen in met haar charme. Met liefde en toewijding geeft Leydi je het gevoel van een gezellig uitje. Met haar ervaring als ambassadeur van verscheidene merken heeft Leydi de nodige kennis en kundigheid. Haar feeling voor het vak garanderen de kwaliteit die je zoekt.


Carin

Het nieuwste gezicht in het team. Met ruim 25 jaar is Carin een kundig en gedreven specialist. Haar creativiteit en persoonlijkheid zorgen voor de perfect mix die je met zelfvertrouwen en een glimlach de deur uit loopt.

Brigitte

109d2d07259c05df02b26dfa9b5098b9.jpgDe inmiddels al vele jaren ervaring van Brigitte zijn veelzeggend over de passie voor en de gedrevenheid van het vak. Met haar competente vakmanschap en uitmuntende productkennis voel je direct op je gemak en geeft Brigitte je alle vertrouwen dat je in goede handen bent.



Contact

cfb9a984d5a33a848f98e9df7c2b913c.jpg

Voorstraat 1
2251 BL Voorschoten
Tel. +31 (0)71 5616650