Van Vliet Dakvensters

Voor Velux Dakvensters moet u bij van Vliet zijn!



Velux Dakramen

Van Vliet Dakvensters Gouda, Zuid Holland.

Van Vliet Dakvensters Gouda, Zuid Holland, specialist in dakramen. Wij zijn operationeel in Zuid-Holland maar ook de rest van Nederland wat betreft het plaatsen van Velux dakvensters-dakramen, het leveren en plaatsen van accessoires: buitenzonwering, verduisterende rolgordijnen, insectenhorren, rolluiken zowel elektrisch als handbediend. Voor Particulieren en Bedrijven/ Woningbouwvereniging.

Specialist in Dakvensters / Dakramen sinds 1975.

Van Vliet dakvensters Zuid Holland is specialist in het plaatsen / vervangen en leveren van de beste producten voor uw dakramen sinds 1975. "Wij staan bekend om ons vakmanschap, meer als 35 jaar ervaring, snelheid en flexibiliteit." Dit familie bedrijf is opgericht door Adrie van Vliet. Zijn oudste zoon Matthijs van Vliet heeft na zijn opleiding eerst enige tijd ervaring opgedaan in de bouwsector. Daarna is hij op jonge leeftijd gaan samenwerken met zijn vader. De jongste zoon Marc van Vliet houd zich bezig met de planning, email en administratie. "Wij streven ernaar om zo goedkoop mogelijk het beste werk te leveren."

Dit is wat wij doen! 2020 

 Een foto uit de oude doos!

Hoe leuk is het om een foto uit 1979 te krijgen van een oude klant die na al die jaren weer een dakraam nodig heeft. Heeft u ook nog een foto?


Wij werken alleen met de beste Velux producten.

Van Vliet Dakvensters werkt enkel met hoogwaardig VELUX materialen zowel de dakvensters als accessoires voldoen aan de kwaliteitseisen die VELUX aan al haar producten stelt. Alles is op maat leverbaar. Zowel in hout (wit afgelakt of grenen) als kunststof.

Betaalbare Dakvensters / Tuimelvensters.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel maar wij hanteren scherpe all-in prijzen zodat u niet voor onnodige verassingen komt te staan. Voor betaalbare dakvensters van goede kwaliteit bent u bij van Vliet dakvensters aan het juiste adres.

Vraag nu een offerte op maat: info@dakvenstersvanvliet.nl

Indien u vragen heeft over onze producten of diensten kunt u ons bereiken op onderstaan telefoonnummer:
0182 - 502559
06 - 83850585

Aanbieding: nu 15% Korting op Accessoires. 

Bij aankoop van een Velux dakraam ontvangt u nu 15% korting op Velux accessoires. Dus laat nu een dakvenster plaatsen en maakt u gebruik van deze actie dan monteren wij direct uw: 

  • Velux ZIL: Insectenhor 
  • Velux PAL: Jaloezie
  • Velux RFL: Rolgordijn 
  • Velux MHL: Buitenzonwering 
  • Velux DKL: verduisterend rolgordijn 
  • Velux SML:rolluik

Zakelijk: Grote aantallen dakramen of op Project Basis. 

Wij werken samen met een groot aantal bouwbedrijven uit verschillende regio's: Utrecht, Rotterdam Amsterdam, Den Haag. Dit doen wij zowel op project basis of een enkel raam door heel Nederland. 

2019: Een klein aantal projecten die we gedaan hebben. 100 Dakramen in Ouderkerk, 80 in Rhoon 45, in Linschoten, 30 woningen in Houten waarvan 3 dakramen op de 1ste verdieping gekoppeld moesten worden en 70 Leusden. 

2020: 50 dakramen voor Vink in Abcoude en 40 stuks in Rhoon,  30 Stuks voor Biltz in Wormerveer, 40 velux GGL in Lunetten voor Mens-Zeist, 40 woningen voor Houtman in Ouderkerk aan den IJssel, 65 dakramen voor Bouwmeester in Scheveningen, Voor dakrenovatie Holland een Project in Amsterdam en in Katwijk aan Zee, voor Weijman 30 stuks in Alblasserdam, voor HTO 40 stuks in Gorinchen en nog wat kleiner projecten. Allemaal bedankt voor jullie samenwerking!

Heeft uw bedrijf de opdracht gekregen om een groot aantal dakramen te vervangen, maar u heeft geen tijd of u besteed dit liever uit. Vraag vrijblijvend een offerte aan: info@dakvenstersvanvliet.nl of neem contact op met: 0182 - 502559 


Met vriendelijke groet,

Adrie van Vliet
Matthijs van Vliet
Marc van Vliet