Voor alles van moodboard tot montage

Je zoekt een nieuwe vloer, raamdecoratie of gordijnen? Je wilt interieuradvies of een kast op maat laten uittekenen? Je wordt blij van shutters en jouw trap moet nodig gerenoveerd worden? Bij Aanhuis.nl kan dat!

Van advies tot inmeten en monteren; wij hebben alles onder één dak en onze vakmensen ontzorgen jou! Weet je dat wij ruim 70 winkels hebben en dus altijd bij jou in de buurt te vinden zijn?

Kies jouw Aanhuis winkel
Aanhuis.nl x Frans Uyterlinde

Ontdek de nieuwe make-over van Aanhuis.nl met onze stylist Anna, met behulp van niemand minder dan Frans Uyterlinde!

Check 'm hier!

Maak direct een afspraak

Kies uit advies in de winkel of maak een telefonische afspraak. Vul het formulier in en we nemen spoedig contact met je op.

Voor elke afspraak geldt dat wij kijken of jouw gewenste datum en tijd beschikbaar zijn en binnen 2 werkdagen bevestigen of verzetten wij de afspraak.

9.1 op basis van 3206 reviews

Onze werkwijze

Ga je verbouwen of verhuizen? Begin bij Aanhuis.nl met professioneel interieuradvies.

Vloeren, raamdecoratie en gordijnen, kasten op maat, stalen deuren, buitenzonwering en horren, vloerverwarming en zelfs behang. Heel handig en enorm tijdbesparend. Dat wil jij toch ook? Maak nu een afspraak om jouw interieur te upgraden.

Maak een afspraak

Stel al jouw vragen aan de stylist! Ook rond duurzaam wonen en smart home toepassingen. Keuzes gemaakt? Dan begeleiden wij je bij het uitvoeren van alle werkzaamheden. Onze stoffeerders werken professioneel en zorgen er voor, dat je volop geniet van je nieuwe woninginrichting.

Lees alles over onze vakmensen

Van moodboard tot montage, dat is waar wij voor staan. Wij zijn niet voor niets dé nummer 1 specialist bij jou in de buurt op het gebied van het compleet inrichten van je woning. Wij helpen jou niet alleen met deskundig advies en inspiratie, wij nemen jou ook werk uit handen.

Zoek jouw dichtstbijzijnde Aanhuis.nl winkel

Aanhuis.nl heeft het!

Aanhuis.nl biedt je een compleet pakket als het gaat om jouw woninginrichting. Wij hebben ruim 70 winkels en er is er altijd één bij jou in de buurt!

Woninginrichting voor elke stijl

Het interieur van je woning is bepalend voor je thuisgevoel, los van de mensen, huisdieren of buren. Je bent op zoek naar:

  • De juiste combinatie van jouw favoriete kleuren
  • Materialen met een prettige uitstraling
  • Een perfecte combinatie voor alles tussen plafond en vloer

Omdat woninginrichting onze passie is helpen wij je graag om mooie combinaties en goede keuzes te maken. Van vloer tot raamdecoratie.

Deel jouw wensen en juist je zorgen met onze interieurontwerper en profiteer van vakkundig advies. Je wordt niet alleen bij het kiezen van je woninginrichting begeleidt.

Laat jouw woning inrichten

Ook bij alle verschillende processen van planning, inmeten en de uitvoering van alle werkzaamheden.

Bij Aanhuis.nl gaat woninginrichting niet alleen om maatwerk gordijnen of trendy behang. Wij begeleiden je tot en met de oplevering van alle verschillende producten. Samen realiseren wij jouw eigen prachtige woonstijl. Kom je langs?

Bezoek jouw Aanhuis winkel