Hoorstudio Strating: dé audicien in Alphen a/d Rijn en Sliedrecht

Uw gehoor is, net als uw zicht, belangrijk bij het dagelijks functioneren. Denk aan muziek luisteren, verkeersgeluiden of vrienden of familie verstaan als u gezellig uit eten gaat. Hoorstudio Strating in Alphen a/d Rijn en Sliedrecht bestaat uit een team audiciens dat verstand heeft van optimaal mogelijk horen. Gehoorverlies gaat namelijk vaak ongemerkt en geleidelijk. U merkt dat uw gehoor achteruit gaat wanneer u bijvoorbeeld oorsuizen ervaart, wanneer u geleidelijk aan de tv of radio harder zet of wanneer u moeite heeft om te achterhalen waar een geluid vandaan komt. Gehoorvermindering kan snel gaan, dus schroom niet om bij Hoorstudio Strating langs te komen. Niet alleen ouderen hebben last van gehoorbeschadiging, ook op relatief jonge leeftijd komen gehoorproblemen voor. En daarom is iedereen welkom bij onze audicien! 

 


sample42

Hoortoestel onderhoud

sample55

Reviews

concert

Gehoorbescherming op maat


Horen is beleven

Specialist in hoortoestellen en hooroplossingen

Een audicien bezoeken voor een hoortest of advies over hooroplossingen, is vaak een grote stap. Wij maken deze stap graag kleiner voor u.Wij hebben alle soorten en maten gehoorapparaten in huis. Van klein en nauwelijks zichtbaar tot de wat grotere hoortoestellen. Moderne technologieën zorgen dat gehoortoestellen onopvallend achter het oor of zelfs in de gehoorgang geplaatst kunnen worden. Zo is uw hoortoestel zo goed als onzichtbaar en kunt u alles weer horen.

Naast hoortoestellen bieden we een breed assortiment aan hulpmiddelen. Bijvoorbeeld om radio en tv beter te verstaan, zoals infrarood- en ringleidingsystemen. En ook op het gebied van telefonie is veel mogelijk. Met een goed wek- en waarschuwingssysteem hoeft u geen signaaltje meer te missen.

Hoorstudio Strating in Alphen a/d Rijn en Sliedrecht levert hooroplossingen voor iedereen en voor elk stadium van gehoorverlies.

Kom binnen


Hoortesten in Alphen a/d Rijn en Sliedrecht

Gehoorverlies wordt vaak, en zeker in het begin, alleen door personen in uw omgeving opgemerkt. Bijvoorbeeld omdat ze woorden voor u moeten herhalen. Heeft u het gevoel dat u minder hoort, kom dan eens langs bij Hoorstudio Strating in Alphen a/d Rijn en Sliedrecht. We nemen uitgebreid de tijd voor u. De eerste stap is een uitgebreid en kosteloos intakegesprek. Onze audicien bekijkt uw gehoorprobleem, bespreekt we de mogelijkheden en doet een gratis gehoortest.

Maak een afspraak

Hoortesten


Top