korevaar-installateur-slide-home-1-nieuw

korevaar-installateur-slide-home-7

korevaar-installateur-slide-home-1

korevaar-slider-zonnescherm

Korevaar Sliedrecht: uw allround installateur en loodgieter

Sinds 1921 is Korevaar Sliedrecht BV een vakkundige partner voor de aanleg van centrale verwarming, mechanische ventilatie en allerhande loodgieterswerkzaamheden. Ook zijn wij dé specialist in het toepassen van duurzame oplossingen, zoals zonneboilers en warmtepompen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het chemisch reinigen van waterleidingen, keerkleppencontroles en andere legionella beheersmaatregelen. Onze ervaren loodgieters en installateurs staan voor u klaar in Sliedrecht en wijde omgeving, Rotterdam, Dordrecht, Gorinchem, Papendrecht en de gehele Alblasserwaard.


loodgieter
verwarming
cv-ketel installatie
24/7 service

Betrouwbaar installatiebedrijf

tevreden klant

Korevaar is aangesloten bij Techniek Nederland, Sterkin en KViNL. Hierdoor kunt u rekenen op een uitstekende kwaliteit, optimale veiligheid en goede garanties. Onze klantenkring is breed. Zo zijn wij werkzaam voor particulieren, zorginstellingen, aannemersbedrijven, woningbouwcorporaties, VvE’s, overheidsinstanties en bedrijven.

Lees meer

Service van de bovenste plank

service

De klant staat bij ons altijd centraal, voor ieder vraagstuk krijgt u een deskundig advies op maat. Vervolgens voeren wij de werkzaamheden met veel vakmanschap uit. Ook na de installatie biedt Korevaar een uitstekende service. Treedt er onverhoopt een storing op? Dan zijn wij snel ter plaatse.

Neem contact op



Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan gerust een geheel vrijblijvende offerte aan. De loodgieters en installateurs van Korevaar zijn u graag van dienst in de regio Sliedrecht en wijde omgeving, Rotterdam, Dordrecht, Gorinchem, Papendrecht en de gehele Alblasserwaard.

Neem contact op


Top