Welkom bij Kool Optiek in Rotterdam-Hillegersberg

De een blijft alles tot op late leeftijd kraakhelder zien, terwijl bij de ander de kwaliteit van het zicht al eerder afneemt. Behoort u tot de laatste groep en heeft u moeite met het lezen van uw favoriete magazine, de borden langs de snelweg, de ondertiteling op televisie of de appjes op uw smartphone? Wacht dan niet langer en stap binnen bij Kool Optiek in Rotterdam-Hillegersberg. Wij zijn dé opticien met verstand van zaken. Bij ons bent u aan het goede adres voor de juiste oogoplossing. Van een oogmeting door de opticien of een onderzoek door onze optometrist tot een prachtige bril of zonnebril. Onze enthousiaste medewerkers staan voor u klaar!


Brillen

Uw opticien voor:

Lees meer

Brillen

Lenzen

Uw opticien voor:

Lees meer

Lenzen

Zoekt u een mooie bril of zonnebril op sterkte?

Heeft u moeite met scherp zien? Dan begint het verbeteren van uw zicht met een vakkundige oogmeting door onze opticien. Hij test de sterkte van uw ogen en geeft vervolgens een advies over de geschikte brillenglazen die volledig op uw behoeften aansluiten. Daarna wordt het pas écht leuk! De volgende stap is namelijk het uitzoeken van een mooi montuur. In onze ruime optiekzaak vindt u namelijk een grote wand met brillen van verschillende merken, waaronder Chanel en Tom Ford. Ook indien u op zoek bent naar een zonnebril op sterkte vindt u hier ongetwijfeld het perfecte montuur. U krijgt alle tijd om de brillen en zonnebrillen te passen, met elkaar te vergelijken en selfies te maken. Komt u er alleen niet uit? Onze gediplomeerde opticiens kijken graag met u mee voor een passend advies.


Op zoek naar de geschikte kinderbril voor uw zoon of dochter?

Bent u niet op zoek naar een bril voor uzelf maar voor uw zoon of dochter? Bijvoorbeeld omdat hij of zij last heeft van hoofdpijn of teruglopende schoolresultaten? Kool Optiek heeft een breed assortiment kinderbrillen van onder andere Vingino. Alle monturen kunnen tegen een stootje, zodat uw kind gewoon kan blijven ravotten!

Lees meer


Uw audicien in Rotterdam-Hillegersberg

Bij Kool Optiek helpt onze audicien u graag helpen met het vinden van een geschikte hooroplossing. In onze winkel in Rotterdam-Hillegersberg kunt u terecht voor onder andere hoortoestellen, gehoorbescherming en advies en begeleiding bij Tinitius. Samen met u kijken we welke hooroplossing het beste bij uw persoonlijke situatie past. Ons advies is altijd afgestemd op uw behoeften, budget en eventuele richtlijnen van uw zorgverzekeraar.

Maak een afspraak


Contactlenzen

Contactlenzen, als u liever geen bril draagt

Vindt u het niet fijn om altijd maar uw bril te dragen omdat het u beperkt in uw bewegingsvrijheid? Of dragen bekenden van u contactlenzen en bent u benieuwd of dit ook iets voor u is? Er bestaan verschillende lenzen waaruit u kunt kiezen. We laten u graag kennismaken met de mogelijkheden.

Daglenzen
Maandlenzen
Lenzen vloeistof
Nachtlenzen

Zonnebrillen

Uw opticien voor:

Lees meer

Zonnebrillen

Oogzorg

Ook uw adres voor:

Lees meer

Optometrie

Onze optometrist onderzoekt uw ogen

Gaan uw klachten verder dan een afgenomen zicht en ziet u bijvoorbeeld dubbel, heeft u last van jeukende of geïrriteerde ogen, ziet u lichtflitsen of heeft u veel hoofdpijn? Maak dan een afspraak met onze optometrist. Wij zijn aangesloten bij het Optometristen Collectief Rijnmond (OCR) en kunnen uw ogen uitgebreider controleren dan bij een standaard oogmeting.

Vindt u goede oogzorg en deskundigheid belangrijk? Bij Kool Optiek in Rotterdam-Hillegersberg staat de koffie voor u klaar.

Kom bij ons langs  Maak online een afspraak

Kool optiek banner essilor


Heeft u een vraag?

Op dit formulier zijn onze privacyvoorwaarden van toepassing.


Top