Silk Jewellery

Silk Sieraden: zilveren mode-items voor dames en heren


Het Nederlandse SILK Jewellery heeft sieraden die geïnspireerd zijn door de tegenstellingen en ongelimiteerde schoonheid van het Aziatische continent. De collectie bestaat uit sterling zilveren armbanden, kettingen, hangers en ringen.

LEES MEER

Boccia Jewels

Boccia Jewels: Droomt u ook van een sieraad met strak, eigentijds en innovatief design?


Maak dan kennis met Boccia sieraden die volledig uit titanium bestaan of zijn gecombineerd met keramiek of leer, waarvan ú een elegante uitstraling krijgt.

LEES MEER

logo van Dirk Oskam

Juwelier Dirk Oskam in Rotterdam

Slinge 465
3085 ES  Rotterdam

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10.00 - 17.00 uur
Woensdag 10.00 - 17.00 uur
Donderdag 10.00 - 17.00 uur
Vrijdag 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag 10.00 - 16.30 uur



Welkom bij Juwelier Dirk Oskam in Rotterdam-Zuid

Juwelier Dirk Oskam is een begrip in Rotterdam-Zuid. Dit familiebedrijf bestaat al 34 jaar en is gespecialiseerd in het repareren van horloges en klokken. Wij zijn uurwerkspecialisten in hart en nieren! Voor de mooiste armbanden, ringen, oorbellen, kettingen, horloges en trouwringen bent u ook bij ons aan het juiste adres. Topmerken als Danish Design en Julie Julsen zullen uw juwelenkist vullen.  

Laat uw horloge of klok repareren door onze horlogemaker

Werkt u horloge of klok niet meer, of moet er een batterij worden vervangen? Bij ons bent u aan het juiste adres! De reparaties aan horloges en klokken worden in eigen atelier uitgevoerd. Door onze jarenlange ervaring en opgedane kennis bieden wij de juiste service en gaan wij snel te werk. Geen lange wachttijden meer! Als uw favoriete horloge het niet meer doet, willen wij u zo snel mogelijk te hulp schieten. Binnen no time bent u weer helemaal bij de tijd. Is uw sieraad beschadigd of niet mooi meer? Ook dan kunt u bij ons terecht!

Lees meer over reparaties van horloges en sieraden     Lees meer over reparaties van klokken

De mooiste sieraden, horloges en trouwringen

Vele bekende uiteenlopende sieraden-, horloge- en trouwringenmerken geven u de gelegenheid uw keuze op een rustige, gezellige manier te bepalen. Wij geven u, waar nodig, uitleg en advies om tot een goede keuze te komen.

Wij wensen u een aangenaam verblijf op onze site en hopen u binnenkort te mogen ontmoeten in onze winkel. U bent altijd welkom om een kop koffie te komen drinken tijdens uw zoektocht naar het mooie sieraad waar u naar op zoek bent of een reparatie aan uw favoriete klok, horloge of sieraad. Graag tot ziens bij Juwelier Dirk Oskam in Rotterdam.



Top