Welkom bij

Tandheelkundig Centrum Prinsenland

Uw tandarts in Rotterdam

Openingstijden

Ma: 7:30 – 18:00
Di: 7:00 – 16:30
Wo: 7:30 – 21:30
Do: 7:30 – 16:30
Vrij: 7:30 – 16:30
Zat: 8:00 – 16:00

Openingstijden receptie:
Ma t/m vrij: 8:00 – 16:30
Zat: 8:00 – 12:00

Inschrijven

Met ons inschrijf formulier kunt u zich gemakkelijk aanmelden bij onze praktijk

Waarom THCP?

Nieuws

Nieuwe website

Medio december hebben wij onze vernieuwde website in gebruik genomen. Wij hopen u middels deze website nog beter van dienst te kunnen zijn. Mocht u

Lees meer >

Over THCP

Tandarts Jeroen van Mil, vanaf begin jaren negentig gevestigd in het Medisch Centrum Prinsenland in Rotterdam en daarvoor onder andere aan de Jericholaan in Rotterdam Kralingen, is in oktober 2006 verhuisd naar het veel grotere, nieuw gerealiseerde pand op de Marie van Eijsden Vinkstraat 400, THC Prinsenland. Op deze manier kon in dezelfde straat, een kleine zeventig meter verderop, uitbreiding van het team worden gerealiseerd om optimaal voorbereid te zijn op de toekomst.

THC Prinsenland heeft een nieuw en modern pand. Het is een pand met veel daglicht en heeft een fijne centrale en veilige ligging aan de rand van de wijk Prinsenland te Rotterdam. De praktijk is zeer goed bereikbaar door de ligging nabij de A16. Tandheelkundig Centrum Prinsenland is goed rolstoeltoegankelijk. Parkeren is gratis en er is vaak voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Jeroen van Mil is nog altijd als tandarts in de praktijk werkzaam. De praktijk en het daarbij behorende management heeft hij in oktober 2016 overgedragen aan Erik van Heumen (werkzaam in de praktijk sinds 2006) en Tim Groesbeek (werkzaam in de praktijk sinds 2013).

Behandelingen

Al ons werk is erop gericht om u uw eigen gebit te laten behouden. Om uw tanden en kiezen, tandvlees en kaakbot gezond te krijgen en gezond te houden. Voor de meeste mensen is een gezond gebit inmiddels niet hun enige wens. Hun gebit moet er ook mooi uitzien.