Allround cleaning door Schoonmaakbedrijf ROMI uit Ridderkerk

Maak een afspraak met onze schoonmakers: 0180 - 42 57 84

Sommige klussen vragen om een grondige en professionele aanpak op het gebied van schoonmaken. Als een efficiënte schoonmaak en een smetteloos eindresultaat telt, loont het om professionele schoonmakers in te schakelen. Bij Schoonmaakbedrijf ROMI bundelen we meer dan 20 jaar ervaring met een duidelijke aanpak voor het beste resultaat. Wij zijn gevestigd in Ridderkerk maar komen graag langs in heel Nederland voor uw schoonmaakklussen. Voordelig en vlekkeloos resultaat? 

Laat een schoonmaker komen

Een schonere leefruimte met ROMI

De schoonmakers van Schoonmaakbedrijf ROMI zijn breed inzetbaar, vakkundig en grondig. Elke schoonmaakklus, klein of groot, binnen of buiten, nemen wij met evenveel enthousiasme aan. Wij weten als geen ander hoe belangrijk een schone leef- en werkruimte is. Daarom kunt u onze schoonmakers inschakelen voor onder andere de volgende werkzaamheden:


  • Transport schoonmaak
  • Professionele car detailing
  • Kantoorschoonmaak
  • Vloeronderhoud
  • Glasbewassing
  • Bouwketen schoonmaak
  • Verwijderen reclamemateriaal en lijmresten

Met meer dan 20 jaar ervaring en kennis op deze gebieden mag Schoonmaakbedrijf ROMI zich een specialist noemen.


Laat uw werkzaamheden vakkundig en vlekkeloos uitvoeren door de schoonmakers en glazenwassers van Schoonmaakbedrijf ROMI. Heeft u nog vragen over onze diensten? Neem gerust contact met ons op.

Contact

Het schoonmaakwerk van ROMI

We mogen onszelf met trots een allround schoonmaakbedrijf noemen. Onze schoonmakers werken zowel binnen als buiten aan een vlekkeloos resultaat. Onze glazenwassers en schoonmakers komen bij u langs voor een dagelijkse en wekelijkse schoonmaak. U kunt ons natuurlijk ook inhuren voor een spoedklus of na een evenement. We werken voor zowel particulieren als bedrijven tegen een scherp tarief en met een snelle service.

We brengen de klus in kaart

Voordat we beginnen met schoonmaken, brengen we de door ons uit te voeren werkzaamheden nauwkeurig in kaart. Zo weet u precies hoe lang we bezig zijn, hoe we te werk gaan en wat het u gaat kosten. Zo komt u niet voor verrassingen te staan - hoogstens wordt u verrast door het uitstekende eindresultaat!


Vragen aan de schoonmakers van ROMI?
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, een offerte aanvragen of direct een afspraak maken? Bel 0180 - 42 57 84 of vul het contactformulier in.

Bekijk alle diensten van Schoonmaakbedrijf ROMI