Heerlijke Aardbeiengebak
Ze zijn er weer!
Heerlijke Aardbeiengebak
bestel hier
Aardbeientaartje
De heerlijk zoete aardbeien worden door ons binnen 24 uur na het plukken verwerkt in de lekkerste bakkersproducten. Bijvoorbeeld in ons Aardbeientaartje. De bodem wordt gevuld met amandelspijs en daarna opgespoten met heerlijke gele room. Daar bovenop komen de verse Hollandse aardbeien. Een laagje verwarmde jam geeft de aardbeien tenslotte een prachtige glans.
10,50
Aardbeiensleetjes
Onze heerlijke Aardbeiensleetjes zijn gemaakt van knapperig korstdeeg gevuld met gele room en verse aardbeien. Hiermee zet je de zomer op tafel!
3,05
Stokbroden
Ons Stokbrood groot is een traditioneel stokbrood van ruim 400 gram. Heerlijk voor iedere gelegenheid. LET OP: Dit product ontvang je afgebakken. Wil je dit product thuis zelf afbakken? Bestel dan het product ‘stokbrood groot AFBAK’ uit de productcategorie ‘Afbakproducten’.
2,45
Zomerkoninkje
Onze Zomerkoninkjes hebben een heerlijke spijsbodem. Daarop zit gele room, waar onze bakkers verse Hollandse aardbeien op leggen. Een heerlijke combinatie!
2,20

AARDBEIENTAARTJE

De trots van onze meesterbakkers

Geniet van de heerlijke zoete aardbeien, rechtstreeks van Hollandse bodem, verzorgd door de gebroeders Baks. Deze aardbeien worden door ons binnen 24 uur na het plukken verwerkt in de lekkerste bakkersproducten. Neem bijvoorbeeld ons verrukelijke Aardbeientaartje. In dit taartje wordt de bodem liefdevol gevuld met een smeuige amandelspijs, vervolgens rijkelijk opgespoten met banketbakkersroom. Als kers op de taart, letterlijk en figuurliijk, worden verse aardbeien royaal bovenop geplaatst. Een dun laagje verwarmde jam wordt ten slotte zorgvuldig aangebracht om de aardbeien te voorzien van een prachtige glans, waardoor het geheel er niet alleen verleidelijk uitziet maar ook onweerstaanbaar lekker smaakt.

Ons aardbeientaartje is een seizoensfavoriet en alleen verkrijgbaar tijdens het aardbeienseizoen. Dus, als je wilt genieten van de zoete smaak van Hollandse aardbeien in hun beste vorm, kom dan snel langs en proef het zelf.