Wij kijken ánders naar ADHD en ADD
Omdat jezelf zijn werkt!

ADHD-Nederland

Hét coach- en trainingsinstituut voor iedereen met kenmerken van ADHD of ADD

adhd-nederland-boek-adhd-hoe-haal-je-het-uit-je-hoofd-cover

Bestel hier het boek “ADHD: Hoe haal je het uít je hoofd?”

Cathelijne Wildervanck (1971–2022) was medeoprichter van ADHD-Nederland. En bovenal inspirator, schrijver, podcaster, trainer en coach.

In haar eigen leven kende Cathelijne het gevoel van ‘te’ zijn maar al te goed. Hoe gedachten van té druk, emotioneel, stil, sociaal onhandig of juist aangepast je hoofd soms zo flink kunnen vullen dat je vastloopt in het leven. En omdat ze van jongs af aan altijd nét even anders naar de dingen keek, ontdekte ze ook hoe je je leven echt leuker kan maken, als je maar weet hoe!
Door je spreekwoordelijke emmer te legen, talenten en mogelijkheden te ontdekken en door te leren hoe je eigen brein werkt, krijg je zélf heel veel invloed op hoe jij ‘doet wat je doet’!

Cathelijne Wildervanck: “Jij voelt je anders dan gemiddeld en wij doen het anders dan doorsnee! Een lekkere match toch?”

Door ‘psychologie-in-een-dagelijks-jasje’, breinkennis en nog veel meer te combineren met haar persoonlijke en herkenbare verhalen vol humor, heeft Cathelijne enorm veel mensen geïnspireerd om een nieuwe afslag in het leven te maken. Dit zetten we voort in al onze trainingen en coachingstrajecten. Misschien ga je door deze website, onze aanpak, haar boek, alle podcasts en filmpjes ook wel anders kijken. En meer doen van wat voor jou werkelijk werkt, want dat is waar Cathelijne echt voor stond!

Neem contact met mij op

Wil je kennismaken? Wil je meer weten? Of wil je een vraag stellen? Neem gerust contact op of plan een een persoonlijk gesprek.

ADHD heb ik het of heb ik het niet?

Dit e-book schreef Cathelijne voor iedereen die last heeft van een vol hoofd en een vermoeden heeft van ADHD of ADD. Schrijf je in en ontvang direct dit gratis e-book!

Gratis video's over ADHD

Ben jij ook toe aan een frisse en vernieuwende blik op ADHD of ADD? Wil je verder kijken dan Rust, Regelmaat & Ritalin? Schrijf je dan nu in voor onze filmreeks!

AD(H)D Coaching

Ga in gesprek met onze ADHD coaches, samen kijken wij naar anders ADHD

Het mooie van ons werk is om steeds weer datgene te vinden waardoor iemand zelf positieve veranderingen kan creëren. Als we kijken naar ADHD is het meestal geen aandachtstekort, maar aandacht op een andere plek. Iemand met ADHD of ADD heeft niet minder ruimte op de processor dan veel andere mensen, alleen de ruimte is al bezet geraakt met andere processen.

Hoe je dat anders kan doen? Bel eens voor een kennismaking!

ADHD & Werk coaches

ADHD & Werk; omdat jezelf zijn werkt!

Een van de sterke kanten van Annemarieke is oprechte interesse waardoor iemand zich op een prettige manier echt gezien en begrepen kan voelen. Haar missie en passie liggen bij het laten groeien en bloeien van mensen. Zowel op werk, als privé, in relaties en bij studie.

Door haar werkervaring op verschillende functies en lagen kan ze zich ook goed inleven als er sprake is van werkgerelateerde onderwerpen. Mede omdat het hebben van een ‘vol hoofd’ haar ook niet vreemd is. Zij is een prettige gesprekspartner voor alle lagen binnen een bedrijf.

Movies & Socials