Welkom bij Hotel Solskin

 

Bij ons bent u welkom voor lunch op het overdekte terras, diner in ons gezellige restaurant of overnachting met ontbijt in ons gemoedelijke hotel.

Tijd om erop uit te gaan. Lekker uitwaaien aan zee, winkels bezoeken of flaneren over de langste boulevard van Nederland? Ga dan een weekendje weg naar Vlissingen.

Het vakantiegevoel voelt u pas echt wanneer u in Vlissingen bent. Met de welbekende boulevard als trekpleister van de stad, ademt Vlissingen rust uit. Perfect dus om, na een drukke periode op werk, op adem te komen en om met nieuwe energie van start te gaan. Weer of geen weer: in deze stad is altijd wel iets te doen. Alleen al daarom gaat u een weekendje weg in Vlissingen. Boek direct uw kamer bij ons!

SLAPEN IN HOTEL-RESTAURANT SOLSKIN


Vanuit het hele land trekken mensen naar de Zeeuwse stad om op adem te komen in, bijvoorbeeld een wellness resort. Wilt u liever iets actiefs ondernemen, dan kunt u ook gaan fietsen door de duinen of een bezoekje brengen aan het museum het Arsenaal, het grootste piratenpark van Nederland. Waar u ook behoefte aan heeft, het is zeker de moeite waard om een weekendje weg te boeken naar deze stad in Zeeland.

Bij een lekker weekendje weg hoort natuurlijk een overnachting in een geschikt hotel. Wilt u graag dicht bij de winkels in de stad overnachten, of heeft u liever uitzicht over de zee? Misschien dat u wel kiest voor een plek waar uw kinderen veel ruimte hebben om te spelen, of vermijdt u de jeugd liever. Wat uw keuze ook is, Vlissingen heeft een breed aanbod aan hotels. Toch zijn er slechts een paar die er écht uitspringen.

 

BOEK NU UW HOTEL IN VLISSINGEN


Uw verblijf in Vlissingen is niet compleet zonder een passende overnachting. Maar welk hotel zorgt voor het échte Zeeland gevoel? Vlissingen telt een groot aantal hotels met uitzicht op de Westerschelde, waaronder Hotel-Restaurant Solskin. Wanneer u een nacht boekt in het Solskin hotel, bent u nog geen 200 meter verwijdert van de kust. Vanuit uw hotelraam ziet u dagelijks reusachtige containerschepen, die van of naar de haven varen. Een unieke ervaring!

Bent u van plan om een weekendje weg te gaan naar havenstad Vlissingen? Dan boekt u een overnachting in een van de mooiste hotels aan de Westerschelde. In Hotel-Restaurant Solskin heeft u prachtig uitzicht over de zee en proeft u het échte Zeeuwse leven. Benieuwd wat Solskin voor u kan betekenen? 

Neem dan vandaag nog contact op. Wij staan altijd klaar om u verder te helpen. 

 

 

 

Veelgestelde vragen

Vragen? Neem contact met ons op