Kinderopvang Terneuzen

Heeft u vragen?

Bel ons 0115 – 649674

KinderDagVerblijf

van 0 tot 4 jaar

PeuterSpeelZaal

van 2 tot 4 jaar

BuitenSchoolse Opvang

van 4 tot 12 jaar

Het Kootertje is een particuliere en flexibele kinderopvang in Terneuzen. Achttien jaar geleden zijn we begonnen in een klein pand aan de Axelsestraat. Inmiddels zijn we groter gegroeid en gevestigd in een compleet gerenoveerde oude kleuterschool aan de Leeuwenlaan. Hier bieden we flexibele kinderopvang op vier verticale groepen, een peuterspeelzaal en een peuterplusgroep in Terneuzen. Tevens verzorgen we voor- en naschoolse opvang voor kinderen die naar de basisschool gaan, onder andere voor de naastgelegen Prins Willem van Oranjeschool in Terneuzen.

Het Kootertje biedt in diverse soorten kinderopvang in Terneuzen

Op kinderdagverblijf het Kootertje in Terneuzen staat geborgenheid centraal. Door de inrichting van de lokalen, het werken met vaste gezichten en een regelmatige dagindeling, proberen we de kinderen zich zo snel mogelijk thuis te laten voelen. Verder willen we kinderen een inspirerende omgeving bieden waar ze zich in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Zoekt u opvang voor een of meerdere dagen voor uw kind? Wij laten u graag kennis maken met onze kindvriendelijke en flexibele opvangmogelijkheden bij onze kinderopvang in Terneuzen.

Diverse opvangmogelijkheden op één locatie

Naast naschoolse opvang biedt Kinderopvang Het Kootertje diverse flexibele opvangmogelijkheden op één locatie in Terneuzen. Wij vertellen u graag meer over onze buitenschoolse opvang met voor- en naschoolse opvang, onze peuterspeelzaal en verticale groepen in Terneuzen. Voor meer informatie kunt altijd telefonisch contact opnemen.

Schrijf u vandaag nog in!

Of maak een afspraak voor meer informatie

Kinderdagverblijf

Bij ons kinderdagverblijf in Terneuzen hebben we ook verticale groepen. Binnen een verticale groep leven kinderen van 0 tot 4 jaar door elkaar heen. Hierdoor wordt het leven binnen een duidelijk afgebakende leeftijdscategorie nog wat uitgesteld. Bovendien benadert deze situatie een thuissituatie. Op kinderdagverblijf Het Kootertje in Terneuzen verzorgt men opvang voor kinderen in de leeftijd van 6 weken tot 4 jaar.

Peuterspeelzaal

Voor veel ouders is de eerste keer naar de peuterspeelzaal een spannende periode. Wij zorgen ervoor dat uw kind een ontspannen, uitdagende en leervolle tijd op het kinderdagverblijf in Terneuzen tegemoet gaat. Op de peuterspeelzaal kunnen kinderen terecht in de leeftijd van 2 tot 4 jaar.

Buitenschoolse opvang in Terneuzen (BSO)

Bij onze buitenschoolse opvang staat de geborgenheid hoog in het vaandel. Het moet het gevoel zijn van thuiskomen voor de kinderen. Na school een verhaal kwijt kunnen en iets drinken met iets lekkers of lekker spelen met vriendjes en vriendinnetjes. Op onze buitenschoolse opvang in Terneuzen kunnen kinderen terecht van 4 tot 12 jaar. De naschoolse opvang in Terneuzen is geopend tot 18.00 uur en in overleg is ophalen tot 18.30 mogelijk.

Kinderdagverblijf Het Kootertje