ZWB

GEDREVEN DOOR ONTWIKKELING

Meer over ZWB
Scroll

SAMEN INSPELEN OP NIEUWE KANSEN

De wereld om ons heen verandert razendsnel. Dat levert elke dag nieuwe kansen op. Bij ZWB helpen we ambitieuze ondernemers, grondbezitters, vastgoedeigenaren, investeerders, beleggers en overheden om die kansen te benutten. Met onze financiële know-how en vastgoedexpertise zijn we ook graag uw gedreven partner op het gebied van bedrijfsadvies, assetmanagement en projectontwikkeling.

Wij zijn ZWB

Onze kracht? Groot denken en tegelijkertijd stevig met beide benen in de Zeeuwse klei staan. We zien kansen waar anderen belemmeringen zien. Beslissen als anderen nog overleggen. En durven met eigen kapitaal risico’s te nemen als we ergens in geloven. Tegelijkertijd stropen we de mouwen op. Stellen we niet uit naar morgen wat we vandaag kunnen doen. En komen we altijd ons woord na.

Wij zijn ZWB. Gedreven door ontwikkeling, partner voor wie vooruit wil. Met onze vastgoedexpertise en financiële knowhow helpen we u om de volgende stap te zetten. Met uw bedrijf, met uw vastgoedportefeuille of met een kavel of locatie.

Waarmee kunnen wij uw bedrijf helpen?

Wilt u meer weten over ZWB of de mogelijkheden voor uw situatie bespreken? We komen graag met u in contact.

Marnix Knulst