Welkom bij Autocentrum Polanen!

Autocentrum Polanen is dé allround mobiliteitspartner voor alle automobilisten in de regio Woerden. In onze garage verzorgen wij onderhoud, APK en reparatie van ieder automerk. Wij zijn gespecialiseerd in Suzuki, Land Rover en Mercedes Benz.

Of het nu gaat om een personenauto, 4x4 terreinwagen, oldtimers, bedrijfswagens of campers, onze vakkundige en ervaren monteurs staan voor u klaar. Wij hebben een werkplaats met moderne apparatuur en gereedschappen. Van particulier tot wagenparkbeheerder. Iedereen kan bij ons rekenen op een adequate service en een eerlijk advies. Een autoleven lang.

Band vervangen Gevelaanzicht Autocentrum Polanen Auto's uitlezen
Wij zijn gespecialiseerd in Suzuki, Land Rover en Mercedes Benz

Behoud fabrieksgarantie

Alle onderhoudsbeurten worden bij Autocentrum Polanen uitgevoerd volgens de door de fabriek vastgestelde specificaties van uw auto, bedrijfswagen en/of camper. U hoeft zicht dus geen zorgen te maken over het behoud van de fabrieksgarantie wanneer u het onderhoud met enige regelmaat bij ons laat uitvoeren.

Kleine beurt

Autocentrum Polanen heeft 'de meest betrouwbare kleine beurt van Nederland' waarbij uw auto wordt gecontroleerd op 25 veiligheidspunten waaronder uw accu, banden, schokdempers, remmen en verlichting. De motorolie en het oliefilter worden vervangen en alle vloeistoffen worden gecontroleerd en zo nodig gevuld.

Grote beurt

De werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden bij een grote beurt hangen sterk af van de kilometerstand van uw voertuig en de daarbij door de fabriek vastgestelde lijst met onderhoudspunten. Bij Autocentrum Polanen controleren wij zorgvuldig de volledige checklist. Onze focus is hierbij altijd gericht op uw veiligheid.

Direct een afspraak plannen

Openingstijden

Maandag
08.00 - 18.00
Dinsdag
08.00 - 18.00
Woensdag
08.00 - 18.00
Donderdag
08.00 - 18.00
Vrijdag
08.00 - 18.00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten