Slide 1
Zorgeloos rijden
Betrouwbare occasions
Eerlijke prijzen
Gediplomeerde monteurs
Afspraak is afspraak
bij Van Schellen Auto's Kampen

Scherp geprijsde tweedehands auto’s.

Kopen

Bij ons vindt u een continue voorraad jonge tweedehands auto’s. Bekijk hier ons aanbod aan top occasions!

Verkopen

Ons bedrijf is gespecialiseerd in alle reparatie- en onderhoudswerkzaamheden en ook in verkoop op maat.

Werkplaats

We zijn voorzien van een showroom met jonge occasions en een goed geoutilleerde werkplaats, ingericht met de nieuwste apparatuur.

Van Schellen Auto's Team
Van Schellen - AutoCrew

Van Schellen Auto's Kampen

Welkom bij Van Schellen Auto's Kampen!

Van Schellen Auto’s is al meer dan 30 jaar een vertrouwde naam in Kampen en omgeving. Sinds april 2011 bevindt het autobedrijf zich aan de Marcusstraat 3 in Kampen. Hier heeft Van Schellen Auto’s een modern pand, voorzien van een showroom met jonge occasions en een goed uitgeruste werkplaats, ingericht met de nieuwste apparatuur.

Meer informatie

AutoCrew Kampen

Van Schellen Auto’s is aangesloten bij AutoCrew, powered by Bosch. Wist u dat AutoCrew onderdeel van Bosch is? Bosch is al in de fabriek bij het maken van de auto betrokken. Bosch ontwikkelt en levert namelijk auto-onderdelen, zoals accu’s en verlichting. Systemen als ABS en ESP, worden geleverd aan alle gerenommeerde merken. De kennis en ervaring vanuit Bosch wordt overgedragen op de AutoCrew-autobedrijven door middel van trainingen in techniek en kwaliteitsbeheer. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit en persoonlijke service!

Meer informatie

APK, onderhoud en reparatie

Uw auto is in goede handen bij onze betrouwbare en vakkundige monteurs. Ons team volgt regelmatig trainingen en is daardoor vertrouwd met de nieuwste technieken. Bij Van Schellen Auto’s staat u, als klant, centraal en is persoonlijke service geen extra, maar een vanzelfsprekendheid. U kunt bij ons terecht voor APK, reparatie en onderhoud aan alle merken en type auto’s met behoud van fabrieksgarantie. Klik in het menu op 'diensten' voor meer informatie over onze werkplaatsdiensten.

Meer informatie